Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.408
- 44.367
- 2.388
jelerti kiralasaydık keşke
eren'den sonra boşa çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belkide hırs yapar formayı kapar.Kim bilir.jelerti kiralasaydık keşke
bora ağabey hırsla pek olacak gibi değil yawBelkide hırs yapar formayı kapar.Kim bilir.
Gönlümden geçeni söyledim zaten.Ummaktan başka birşey gelmez ki elden.Sol bek mevkii boşta kalmasında ..bora ağabey hırsla pek olacak gibi değil yaw
3 lü de oturmuyor hiçbir şekilde. Mantıklı bi hamle olmadı. Şöyle düşün zaten Jakobs da yedek kaldı takımda sağlam olduğu durumda. Sol kanat bek Jakobs a kalır mı sence sağlam bile olsa kalmazjacobs sağlam kalabilse gerek yokta herif 3 maç üst üste oynayamıyor ki
jabobs kanat bek oynar bence ama fazla defansif oluyor avrupa'da iş yapabilir bu yönden3 lü de oturmuyor hiçbir şekilde. Mantıklı bi hamle olmadı. Şöyle düşün zaten Jakobs da yedek kaldı takımda sağlam olduğu durumda. Sol kanat bek Jakobs a kalır mı sence sağlam bile olsa kalmaz
İlk tercih olmazdı zaten. Oyuncu dinlendirme vs falan oynardı. Herkesin sağlam olduğu senaryoda ilk tercih Jakobs olduğunu düşünmüyorum.jabobs kanat bek oynar bence ama fazla defansif oluyor avrupa'da iş yapabilir bu yönden
Doğru. Biraz emniyet için de alınmış olabilir. Yedek kulübesine bakınca da yüreğimiz daralıyordu.İlk tercih olmazdı zaten. Oyuncu dinlendirme vs falan oynardı. Herkesin sağlam olduğu senaryoda ilk tercih Jakobs olduğunu düşünmüyorum.
Cuesta gelmeden 1.79 du, Rams Park'a 1.84 olarak çıktı. 5 cm uzayıp gelmiş.Cuesta işiyle beraber keyfimize limon sıkan bir hamle.
TS küme düşme potasındaydı zor toparladı. Çok acımasız olmayın.22 maç oynamış ve sadece 1 asist performansı var.Turkiye ligi için büyük takım için inanılmaz kötü. Fiziği harika belki bir aydınlanma yaşar futbol mantalitesini değiştirir,ama yinede umarım almayız..