Tier 1 Galatasaray, Eren Elmalı ile Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jelerti kiralasaydık keşke

eren'den sonra boşa çıktı

kaan da az beklentiyle gelmişti gayet iyi transfer oldu belki eren de öyle olur

eren bence faydalı olabilecek bir oyuncu çöp değil ama 3lüde oturtamıyorum kafamda

Büyük saçmalık. İlla bir yerde s’çacaklar. Alıştılar şimdi al sonra ödeye. Bu işin sonu yok. TS bankalar birliğinden çıktı ama sen çıkamadın. Çünkü onlar sana çöpünü sokuyor. Senin hocan onun bunun çöpüne kamyonla para döktürüyor. BB’den çıkamıyorsun giderlerden dolayı. Bu adamlar cidden bu seviye adamlar değil. Bu ekonomik hacmi ve bu seviye futbolu yönetecek adamlar değiller.

jacobs sağlam kalabilse gerek yokta herif 3 maç üst üste oynayamıyor ki

jacobs sağlam kalabilse gerek yokta herif 3 maç üst üste oynayamıyor ki
3 lü de oturmuyor hiçbir şekilde. Mantıklı bi hamle olmadı. Şöyle düşün zaten Jakobs da yedek kaldı takımda sağlam olduğu durumda. Sol kanat bek Jakobs a kalır mı sence sağlam bile olsa kalmaz

3 lü de oturmuyor hiçbir şekilde. Mantıklı bi hamle olmadı. Şöyle düşün zaten Jakobs da yedek kaldı takımda sağlam olduğu durumda. Sol kanat bek Jakobs a kalır mı sence sağlam bile olsa kalmaz
jabobs kanat bek oynar bence ama fazla defansif oluyor avrupa'da iş yapabilir bu yönden

22 maç oynamış ve sadece 1 asist performansı var.Turkiye ligi için büyük takım için inanılmaz kötü. Fiziği harika belki bir aydınlanma yaşar futbol mantalitesini değiştirir,ama yinede umarım almayız..

Ben ereni beğeniyorum

Bu sezonu bilemem ama takıma alışsın yeterli bir performans alırız kendisinden

22 maç oynamış ve sadece 1 asist performansı var.Turkiye ligi için büyük takım için inanılmaz kötü. Fiziği harika belki bir aydınlanma yaşar futbol mantalitesini değiştirir,ama yinede umarım almayız..
TS küme düşme potasındaydı zor toparladı. Çok acımasız olmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt