Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.048
- 6.227
- 913
4-5 maçını izlemişimdir ama hiç dikkatimi çekmedi, alıcı gözle izlemedim hiç. Yorum yapamam. İnter-Getafe maçını izledim, o maçta da yoktu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serinin gerisinde bi isim oldugu kesin. Seri full kalite bi ayak ve beyindi. Oyun tarzımız değişece bu belli.
Bu nasıl bir yalandır ya rabbim? Menajerler açgözlüdür. Neden kendisine 10 milyon euroya yakın borcu olan bir kulübe yeni bir futbolcusunu daha göndersin ki? Belli ki bu transferden de paramı alamam der ve bir daha hiçbir futbolcusunu Florya'nın kapısından sokmaz. Hadi her şeyi geçtim dava eder. Menajerlerin parası kıymetlidir. Söke söke veya si*e si*e alırlar.Nevzat Dindar: "Galatasaray son yıllarda hep aynı adrese gidiyor: William D’Avila. Etebo'nun menajeri de William D'Avila. Galatasaray’ın bu menajere 10 milyon euro'ya yakın borcu var."
Takımımıza transfer olduğu iddia edilen Etebo'nun kariyeri.
![]()
Ömer Bayramin siyahi versiyonu.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ingiltere de yasiyorum. Stoke city nin taraftar sitesinde konu ile ilgili baslik acilmis. Yarisi gitmesini istemiyor bu iyiye isaret. Pas, sut ve top kapmasi zayif fakat takimi ileri tasiyor demisler.
Bu transfer haberi ciddi gozukuyor.
pas yapmasın kemik kırsın