Galatasaray, Etebo'yu KAP'a Bildirdi

4-5 maçını izlemişimdir ama hiç dikkatimi çekmedi, alıcı gözle izlemedim hiç. Yorum yapamam. İnter-Getafe maçını izledim, o maçta da yoktu.

Serinin gerisinde bi isim oldugu kesin. Seri full kalite bi ayak ve beyindi. Oyun tarzımız değişece bu belli.

Kanatlar bu sene ağır kalacağı için ( Fegh ve malesef Arda olacak gibi duruyor) o zaman topu orta saha üzerinden taşımamız gerekecek. Geçen sene statik orta saha ve babel ikilisi bizi patlatmıştı. Böyle bir bir adam çok doğru bir tercih olur.

Takımımıza transfer olduğu iddia edilen Etebo'nun sakatlık geçmişi.

1599480773775.png

Nevzat Dindar: "Galatasaray son yıllarda hep aynı adrese gidiyor: William D’Avila. Etebo'nun menajeri de William D'Avila. Galatasaray’ın bu menajere 10 milyon euro'ya yakın borcu var."

Etebo için net analiz hocanın sistemi değiştireceği ile paralel.
Oyuncu Ndiaye, Ömer Bayram stilinde bir oyuncu yani Topla dikine giden sürekli koşan ve mücadele eden bir isim. Mariano gibi playmaker bek yerine Elabdellaoui gibi koşucu bek gelmesi bu sisteme döneceğimizi gösteriyordu. İyi oyuncu.FB_IMG_1599480655873.jpeg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vallahi 2-3 Aydir Eteboyu bekledik

Takımımıza transfer olduğu iddia edilen Etebo'nun kariyeri.

1599481172867.png

25 yasindaki bir oyuncu icin ilk 11 icin hic umut vermiyor istatistikleri

Nevzat Dindar: "Galatasaray son yıllarda hep aynı adrese gidiyor: William D’Avila. Etebo'nun menajeri de William D'Avila. Galatasaray’ın bu menajere 10 milyon euro'ya yakın borcu var."
Bu nasıl bir yalandır ya rabbim? Menajerler açgözlüdür. Neden kendisine 10 milyon euroya yakın borcu olan bir kulübe yeni bir futbolcusunu daha göndersin ki? Belli ki bu transferden de paramı alamam der ve bir daha hiçbir futbolcusunu Florya'nın kapısından sokmaz. Hadi her şeyi geçtim dava eder. Menajerlerin parası kıymetlidir. Söke söke veya si*e si*e alırlar.

Canli izledim St.Pauli macinda, baya kivrakti ve begenmistim o macta. Teknik, calim atan, yilan gibi biseydi.

Seri'ye göre o konularda daha iyi ama pas konusunda Seri gibi iyi degildir

Davilla bizim kulübü kucağına almış istediği gibi oynatıyor

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Ingiltere de yasiyorum. Stoke city nin taraftar sitesinde konu ile ilgili baslik acilmis. Yarisi gitmesini istemiyor bu iyiye isaret. Pas, sut ve top kapmasi zayif fakat takimi ileri tasiyor demisler.
Bu transfer haberi ciddi gozukuyor.

Pası, şutu, golü olmayan orta sahanin ben....

Bizde onun krali belhanda var zaten!

şutu fena değil diye hatırlıom

Geri
Üst Alt