Galatasaray Forma Renkleri Sorunsalı

Ali Sami Yen :

birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet bahçekapı'daki şişman yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik.

biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. tezgahtar,

mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi.

bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk.

sarı-kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk.

nitekim de öyle oldu

Gold_Finch_Carduelis_carduelis.jpg

Ali Sami Yen :

birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet bahçekapı'daki şişman yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik.

biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. tezgahtar,

mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi.

bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk.

sarı-kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk.

nitekim de öyle oldu

Gold_Finch_Carduelis_carduelis.jpg

Ali Sami Yen'den bahsetmişken 3 gün sonra ölümünün 63. yıldönümü olacak . Burdan da ona Allah'tan rahmet dileyelim . İyiki de aşık olduğumuz takımı kurmuş ..

Şimdiki renkler gayet iyi hafif açığı olsa belki daha iyi olur ama şu renkler nedir ya

20112012parcalibuyuk4.jpg

orjinal renkler böyle sanırsam

galatasaray___sari_kirmizi_by_anonymou5man-d5g91w9.jpg

yani açıkcası ben memnunum şuanki renklerden belki kırmızı biraz bordodan kurtarılıp açılabilir renk olarak onun dışında bişey diyemem turumcumsu sarı hoşuma gidiyor benim...

bu renkler orijinal ise müthis.. formalarda neden kullanmiyoruz diye sorarlar adama :)

transfer dönemlerinde cilek portakal isteye isteye portakal-cilek oldu formal renklerimiz :D

Su andaki renkler gecmisteki cirt renklerden cok daha iyi net

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bence ideal forma oyle abuk subuk yakasi yok, sarisi sari olan kirmizisi kirmizi olan basit parcali forma

sari icin kullanilan ton'da cok guzel

galatasaray-yeni-parcali-forma.jpg

^^butt ugly

*sari rengine sari demeye 10 sahit lazim

*yakalar formayi basitlestiriyor tek kelimeyle igrenc

*turkiye logosunun orda ne isi var?

some peeps like their jerseys simple and plain m8 not with retarded colouring and a weird collar

Yaka ben de sevmiyorum doğrusunu söylemem icab ederse. Ama 13/14 sezonunun parçalısı = müthiş.

Renkler konusunda çok bişey demiyorum da bizim asıl renklerimiz şu ankiler yani... Sevmek sevmemek ayrı.

o nike ters parcali forma lesh gibi nesini begendin

hic eline aldin mi o formayi? cuval gibi lan renkleri zaten konusmaya gerek yok

Geri
Üst Alt