Galatasaray Forumları Projesi | GSCimbom.com farkıyla

Cevap: Galatasaray Forumları Projesi | GSCimbom.com farkıyla

Tek bir çatı altında birleşme olsa dediğinizde haklılık payı olabilir. Ama bu farklı bir proje.

GSCimbom olarak hep önceliğimiz bu oldu. Bundan sonraki adımlarımızda da kaliteden ödün vermemek 1nci önceliğimiz olacak.

inşallah diyorum ama forumda gözle görülür takımla orantılı bir düşüş var. açılan başlıklar giderek "ana" konudan sapıyor. misal en "sempatik" üye başlığı ve bunun gibiler.

demiyorum ki, insanlar hiçbir şey konuşmasın ama "spam" başlıkları arttıkça kalite düşüyor.

birleşmeye her türlü karşıyım. başka foruma üye değilim. sadece buraya üyeyim. tek nedeni buranın "burası" oluşu.

sadece böyle şeyler nasıl biter biraz tecrübem var biliyorum.

...

biraz konudışı olacak ama maç günleri ve de seçim haftası yeni üye alınmasın diye rica edecektim.

hatta biraz abartı olacak ama sadece aybaşları ilk 3 gün üyeliğe girme açık olsun. napıyım ben böyleyim.

Tebrik ediyorum. Galatasaray'ın birleşme vaktinin geldiğini taraftarlar yöneticilerden daha önce fark etti malesef.

Umarım herşey mükemmel olur. Rakip takımların aktif olan forumlarından daha etkili ve daha çok dikkate alınan bir forum ve proje olması ümidiyle.

Galatasaray'ımız için hayırlısı neyse o olsun.

Özet nedir şimdi ?

Antu gibi tek forum olmayamı calısılıyor

Eğer böyleyse umarım gerçeklesir

Evet beyler gün birlik beraberlik zamanı.

Sadece Aslanyurekliler uygulamış. :o

Sadece Aslanyurekliler uygulamış. :o

Bazı forumlara henüz ulaştıramadık duyuruyu. Kimini sitelerin erişim linklerine yazdık, kimini e-mail bulup oraya mail attık, kimini facebook profillerine yazdık, kimini de bu forumda üyeliği varsa pm attık. Dolayısıyla henüz geri bildirimler erken.

Diğer yandan, bu projede gelecek yanıtlar 2ncil derecede önemlidir, 1ncil derecede önemli olan bizim birliktelik adına attığımız adımdır. Gerisi öyle yada böyle gelecektir.

Bazı forumlara henüz ulaştıramadık duyuruyu. Kimini sitelerin erişim linklerine yazdık, kimini e-mail bulup oraya mail attık, kimini facebook profillerine yazdık, kimini de bu forumda üyeliği varsa pm attık. Dolayısıyla henüz geri bildirimler erken.

Diğer yandan, bu projede gelecek yanıtlar 2ncil derecede önemlidir, 1ncil derecede önemli olan bizim birliktelik adına attığımız adımdır. Gerisi öyle yada böyle gelecektir.

İnşallah verim alınır.

En bağımsız forum sizsiniz , Herkesin bu çatı altında birleşmesi gerekir diye düşünüyorum..Galatasaraydan bir çıkar beklemeyenlerin kalesidir Gscimbom!!

Gerçekten yönetimimizi kutluyorum :005:

Bunu sonuçlraını hemen beklememek lazım , herşey zamanla , umarım amacımıza ulaşırız :)

Tekrar kutluyorum :tiphat:

Hayırlı olsun.

Bencede Tc kimlik numarasıyla üyeliğe geçip forumumuza resmi bir boyut kazandırmamız ve medyada daha çok yer almamız gerekiyor..Medya rakip takımlarla ilgili bir olay olduğunda onların resmi forumlarına ulaşabilirken bizim tarfta bir dağılmışlık var...Çok güzel bir proje ama eksikleri var..Bir çeşit birleşim çok daha faydalı olabilir..Hayırlısı olsun bakalım..

Linkler nerede ben bulamadım...

Yakisir...!! Cok Dogru bir Karar insallah Uygulanir..!!

Galatasaraylılar genellikle burada, galatasaray.to, alisamiyen.net, webaslan forum ve uA forumda toplanıyorlar.. bir de sayılırsa donanımhaber

buralarlan iletişim kurulmalı öncelikle eğer böyle bir şey yapılacaksa

Farklı görüşlerin olacağı kesin. Bu durumu olumlu şekilde kullanmak önemli.

Çok güzel bir uygulama olacağı kesin.

Abdullah Bey.

Ben bu uygulamayı olumlu buluyorum. Yani tek bir çatı altında toplanmak mükemmel bir durum olur. Ya da tek bir sayfadan diğer forumlara dağılım harika olur. Ana sayfaya koyacağınız konu, forumlarda konuşulacak konulara yön verir. Birbiriyle iletişim halinde olan tüm Galatasaray forumları. Kulağa hoş geliyor. Fakat uygulanması çok çok zor. Bir kaç çıkıntı insan çıkacaktır.

Konuyu yeni gördüm,hem özele hem siteye mail gelmiş.

Ekip arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik.Malum bu tek başına verilicek bir karar değil.

Destekliyoruz

Gsfans Admin

Levent Çelik

(Uygulama en kısa sürede yapılıcaktır)

Konuyu yeni gördüm,hem özele hem siteye mail gelmiş.

Ekip arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik.Malum bu tek başına verilicek bir karar değil.

Destekliyoruz

Gsfans Admin

Levent Çelik

(Uygulama en kısa sürede yapılıcaktır)

Gsfans.org olarak size teşekkür ederiz Levent Bey.

Daha nice işbirliklerine adım atmak dileğiyle.

Geri
Üst Alt