- 18 Mayıs 2011
- 49.988
- 52.984
- 4.398
onden para odemiyecegiz + 1 milyon euro basari bonusu verecegiz devreye girerse0+1 milyon ne demek ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onden para odemiyecegiz + 1 milyon euro basari bonusu verecegiz devreye girerse0+1 milyon ne demek ?
Midstjö gider, bir orta saha gelir konu ve konu kapanır.
Cuma gunu diyorlarBu adam ne zaman gelecek ?
Pochettino kadroya almiyor istemedigi icin. Zaten Ziyech'te gecen sezondan beri ayrilmak istiyor .Çelsi niye beleşe bırakıyor bunu?
Bedavaya bırakılması enteresan yine de. PL'den en kötü Hollanda'dan isteyeni olmaması de enteresan yine. Bana çok mantıklı gelmiyor bu iş hâlâ.Pochettino kadroya almiyor istemedigi icin. Zaten Ziyech'te gecen sezondan beri ayrilmak istiyor .
500 tane adam var kadrolarında ve 500 tane daha aldılar bu sene. Poşet de istemiyormuş, kendi de kalmak istemiyor.Chelsea bu herifi niye bedavaya bırakıyor acaba. İşin kafa karıştıran tarafı bu. 40.000.000 € yatırım yaptığın bir adam, 2 yıl daha sözleşmesi var ve henüz 30 yaşındayken, adamı bedavaya yolluyorsun.
Yuksek maasi var orada, Hollanda'dan kimse alamaz zaten sanirim kendisi de Ingiltere'de kalmak istemiyor. Chelsea de elinde tutmak istemedigi icin belese vermeye razi. Kadrolarinda 100 tane oyuncu oldu.Bedavaya bırakılması enteresan yine de. PL'den en kötü Hollanda'dan isteyeni olmaması de enteresan yine. Bana çok mantıklı gelmiyor bu iş hâlâ.
Umarım gelirse bekleneni verir. Şimdiye kadarki en bıçak sırtı transfer bu olacak muhtemelen.Yuksek maasi var orada, Hollanda'dan kimse alamaz zaten sanirim kendisi de Ingiltere'de kalmak istemiyor. Chelsea de elinde tutmak istemedigi icin belese vermeye razi. Kadrolarinda 100 tane oyuncu oldu.
Ajax sanki Antony satışı sonrası ciddi ilgilenmişti ama Chelsea çok para istedi diye olmamıştıYuksek maasi var orada, Hollanda'dan kimse alamaz zaten sanirim kendisi de Ingiltere'de kalmak istemiyor. Chelsea de elinde tutmak istemedigi icin belese vermeye razi. Kadrolarinda 100 tane oyuncu oldu.
Ajax şuan farklı bir transfer politikası izliyor. Perde arkasında ilgilenmiş olabilirler bilemicem belki Ziyech istemiyor, Ajax'ta farklı bir yapılanma içinde şuan.Ajax sanki Antony satışı sonrası ciddi ilgilenmişti ama Chelsea çok para istedi diye olmamıştı
Bu yaz neden tekrar denemediler sence?
Evet de garip değil mi, bir senede ne değişti, Hollanda futbolunu biliyorsundur diye darlıyorum yanlış anlama. Ben bu olayı tam anlamadım, Ajax, Milan, PSG, başka PL kulüpleri gibi talipler neden bir senede buharlaştı? Bir senede ne değişti ki.Ajax şuan farklı bir transfer politikası izliyor. Perde arkasında ilgilenmiş olabilirler bilemicen belki Ziyech istemiyor, Ajax'ta farklı bir yapılanma içinde şuan.
Birinde mallıktan iptal oldu yav. Diğerini de bilemiyoruz sakatlık falan hikaye zannımca heriflerin amacı ilk başta futbol oynansın değil bir marka değeri yaratmak. Sonra aa burada futbol oynanacaktı diye tepki verecekler. Ronaldonun aşağı mahalle takımından ebu el celil ile futbol oynadığı bir ortam orası şu anda.Kontratına sakatlıkla ilgili madde koyulmalı, öyle ya da böyle 2 kulübe transferi son dakika iptal olmuş, test falan yetmez.
Biraz 'zor adam' imajı da oluştu son yıllarda ve kısmen doğruluk payı da olsa gerçekte cok sakin birisidir. Sadece konu futbol olduğunda ağzını açmayı da biliyor yani düşüncelerini saklamaz. Bazı hocalar ile bu durumdan ötürü ters düştüğü de oldu geçmişte. Bu da 'problemli' biriymiş gibi algı yapıyor medyada bu da faktör olabilir tabi. Ister istemez Faslı olması da bir diğer etken yani pasaportu diye düşünüyorum.Evet de garip değil mi, bir senede ne değişti, Hollanda futbolunu biliyorsundur diye darlıyorum yanlış anlama. Ben bu olayı tam anlamadım, Ajax, Milan, PSG, başka PL kulüpleri gibi talipler neden bir senede buharlaştı? Bir senede ne değişti ki.