Fikirlerinle ilgili eleştiri getirince bence biraz fazla ofansif bir tarza bürünüyorsun, ben sadece soru sormuştum. Birine 2.5 diğerine 17.5 eder diyebilirsin ancak tamamen objektif olarak görüşüm tutarsız duruyor.
İrfan'ı beğenmeyip, Vedat'ı beğenebilirsin ancak arada 15 milyon euroluk fark kesinlikle yok ki hangisi daha üst seviye oyuncudur bence o bile tartışılır yani kimisi Vedat daha üst seviye diyebilir ancak arada 7 katlık bir fark çok abartı.
Bence ikisi de 6-8 arası eder, ne Vedat 17.5 ne de İrfan 2.5. Vedat'ın Milli takımda da çok bir şey yaptığını düşünmüyorum altı üstü Avrupa elemelerinde bir kaç maç iyi oynadı, Şampiyonaya kalıp o performansı göstermediler sonuç olarak.
Fikirlerinle ilgili elestiri getirilince biraz fazla ofansif tarza burunuyorsun diyorsun. Bunu Hayri Cund'a verdigim cevaptan oturu mu soyluyorsun? Yoksa genel bir sey oldugunu mu dusunuyorsun? Genellikle bence, herkesin gorusune saygim var ama katilmiyorum, bu benim dusuncem gibi laflar kullanmaya calisirim. Seninle bir iki kez ve Hayri Cund disinda kimse ile de su gune kadar tartismayi gec, negatif bir muhabbetim oldugunu sanmiyorum. AMA buna ragmen eger gorusun buysa iki kez dusunup cevap verecegim bundan sonra, karsi tarafin da ayni iyi niyette olmasi gerektigini hatirlatayim. Dikkat edersen bir cok kez cevap da vermiyorum negatif bir durum olusmasin diye. Ben buraya yorum yazip katkida bulunmak icin giriyorum. Ayrica sevdigim, dogru ve guzel yorum yapan bir cok kisi var. Onlarla fikir alis verisi yapmak, sirf maclari izlemekten daha eglenceli oluyor. Biriyle negatif etkilesime girmenin bana hic faydasi yok. Zaten bu cogalirsa, buraya girmenin anlami kalmaz.
Sen bana elestirini getirdin. Benim sorum su: Peki sen benim mesajlarima kendi yaklasim acin icin ne dusunuyorsun? Yaklasimin tamamen iyi niyetli bir yaklasim mi? Yoksa laf sokmak mi amacin? Objektif olursan. Cuvaldizi bana batir ama igneyi de kendine batir bence.
Dip not: Ikisi de 6-8 eder lafina
ciddi bir karsi argumanim yok. Vedat icin milli takimdaki performansini hesaba katiyorum. Sampiyonaya kalmasi sadece kendisine bagli degil. Istatistiklere bakinca, performansi basarili gorunuyor. Galatasaray'a 17.5 milyona ister misin diye sorsaydin, daha mantikli olurdu bence ki o zaman cevabim asla olurdu diye tahmin ediyorum. ICK icin de dedigim gibi oyuncu ozelliklerini begenmiyorum. Sampiyonlar Ligi'nde attigi uc golun disinda oynadigi maclardaki performansi iyi degildi diye hatirliyorum. Ayrica uc gol attigi mactaki golleri disinda futbolu da iyi degildi. Bu dedigim gibi benim dusuncem. Bu golleri atmadan, elestirdigim yazimda da sol ayaginin iyi oldugunu bosluk bulursa hem cok iyi sutlar, hem de paslar atacak kapasitesi oldugunu yazmistim. ICK'nin 10 milyon civari etmeyecegini dusunmemin nedeni geri kalan ozelliklerini kotu bulmam. Kisisel fikrim bu.
ICK ile ilgili yazdigim genis capli elestiri yazilarimi arayacagim. Bulursam paylasirim. Sen de katilmadigin yonleri belirtirsin. Boylece guzel bir fikir alis verisi olur. Ilgileniyorsan tabii...
Sunu soyliyeyim ben Turkiye Ligi'nden oyuncu alacaksam, 10 milyon ve ustu olmasi icin iki yil ust uste cok basarili istatistikler yapmali ve gercekten buyuk oyuncu olmali. Bence ICK boyle bir oyuncu degil. Rakamlar ve buyuk maclarda ortaya koydugu performanslar da bence bu dusuncemi destekliyor.
Bu sadece benim fikrim. Kesin hakliyim demiyorum. Bu nedenle tutarsizlik yok. Gorus ayriligi var.