Suç İrfan'ın sen şampiyonlukta pay sahibisin ve sözleşme yeniliyorsun. Ulan adam gibi sözleşme yapsana sonuçta sana hayır deme imkanları yok. Koymazsan öyle çıkış maddesi bakarsın şimdi porselenci Göksel'in ağzına.

adamlar bu işi ticaret için yapıyor söylediklerinin hepsi tüccar ağzı.

biri kalkıp taylanı istese eminim aponun euro 2020'yi hatırlayıp telaffuz etmesi bile zor olurdu

Bebeğim bu saatten sonra bu İrfan'dan sana hayır gelmez. Hele şampiyonluk yarışına girmezseniz başınızı bile ağrıtır. Sen gel yap bi güzellik zamanında stada beleşe girdiklerine sayalım.

Avrupa’nın peşinde olduğu bir milli futbolcuyu şimdi niye satayım?
Adam bize gelmek istiyor çünkü
Normal bir kulüpmüş gibi hava atıyor bir de
Taraftarın bile yok be proje takımsın resmen

Avrupa şampiyonasında olası değer kazanmasını da hesaba katıp şimdiden fiyata eklemiş.

Bu transferin olabilmesinin tek ihtimali Göksel Gümüşdağ'in bize kolaylık sağlamasıydı zaten. O tutumda olmadığını da gösterdiğine göre artık sözünü etmeye bile gerek yok.

Herkesin gorusune saygi duysam da, ICK'nin bu rakamlari ettigini dusunmuyorum. 2.5 milyon Euro bonservis bence onun ederi. Hadi maksimum 5 olsun. 12-13 milyon Euro nedir?

Hangi ligde oldugumuzun farkinda misiniz?

Avrupa'nin da ICK'nin pesinde olduguna inanmiyorum. Avrupa pesinde ve sen o fiyatlara satmiyorsun oyle mi?
Vedat'ın 17.5+bonuslara gitmesini "NORMAL" olarak değerlendirip İrfan'a 2.5 eder demende tutarsızlık var mı sence?

Bunlar Berat Özdemir'i almayı beceremedi İrfan Can'ı tabii ki alamayacaklardı mesele bu değil asıl mesele Fatih Terim'i bu hale getirmiş olmaları, hocayla görüşmek yerine uA tarafından açıklama yaptırmaları Rodop'la Ali Naci'yle kendilerini aklamaya çalışmaları

Dünyanın yer yerinde hocalar transfer ister yönetimler gerçekleştirir bir tek bizim takımda yönetim transfer yapmak yerine hocaya karşı taraf alıyor

Ozan'ın 10 milyon gibi paraya satılmasının ardından İrfan Can'ın filan da 9-9.5 Fener'e peşkeş çekildiğini görür gibiyim. Geçin bu ayakları, ŞL'de 6 maçın 5'inde sahadan kaybolan İrfan'a kimse 12-13 milyon vermez, Göksel'in önüne 8 milyon gibi parayı nakit atsan sokak köpeği gibi başında gezer. Yokluk bu hıyarı da konuşturuyor işte. Burada denmesi gereken senin de ligde iddaan yokken oyuncuyu bugün verip yazın kalkacak FFP'yle gerekirse Başakşehir'i tümden satın alacak kadar büyük bir camia olduğun. Ama tesislere gidip sütlü kahve içip dönen Apo gibi adamlarla bu vizyon transferler zor tabii. O anca Amrabat'ı önden ayartıp 3 milyonluk herife 8 milyon vermesiyle bilinir.
Reyz 6 macın 5inde sahadan kaybolan adama sen niye sulaniyon o zmn. Garip postlar atmayin yaw. Bu adam bizde olsa bahsedilen rakamin altina vermeyin diyecek ilk kisi sen olurdun. Ikinci kisi de ben olurdum

Herkesin gorusune saygi duysam da, ICK'nin bu rakamlari ettigini dusunmuyorum. 2.5 milyon Euro bonservis bence onun ederi. Hadi maksimum 5 olsun. 12-13 milyon Euro nedir?

Hangi ligde oldugumuzun farkinda misiniz?

Avrupa'nin da ICK'nin pesinde olduguna inanmiyorum. Avrupa pesinde ve sen o fiyatlara satmiyorsun oyle mi?
Objektif değilsiniz. Bugün Marcao ve Luyindama'ya 10 milyon teklif gelse kabul eden yönetimi istifaya davet edersiniz.

Irfan için gayet 13 istenebilir. Ha veren olur mu, bilemem. Bakarsın son hafta biri çıkar 10+3 öder, kimse de şaşırmaz.

- Çöksel başçanum irfan çardeşumuza ne isteysun?
- 12&13m Euro
- Teşeççürler başçanum
- Öd

konuşmanın detayları.

Reyz 6 macın 5inde sahadan kaybolan adama sen niye sulaniyon o zmn. Garip postlar atmayin yaw. Bu adam bizde olsa bahsedilen rakamin altina vermeyin diyecek ilk kisi sen olurdun. Ikinci kisi de ben olurdum

Çünkü bizim takımın iskeleti değil ŞL'de, Süper Lig'de 6 maçın 5'inde sahadan silinecek heriflerden oluşuyor. Değişmeyen orta sahalarından biri Erzurum'un 8 numarası, diğeri 3 yıllık şer odağı, diğeri de ya hayatı boyunca sağ kanat oynamış herif ya da daha önce hiç merkez orta saha oynamamış Sivas'ın pırpır kanadı. İrfan Can bizim için değerli oyuncu, Avrupa'da henüz değişilmez hükmü yok. Az ŞL'de parlayıp bizim takımın değişilmezi olan Marcao'ya biz de istiyoruz işte veren var mı 13-15. Herife gelen maksimum teklif 8-8.5 arasıymış. Zaten o yüzden Başak da İrfan'la kafa kafaya takas istiyor Marcao'yla. Bu iki adamın da ederi ya 8.5'tur ya da 13.5. Takımların istediği üst limit olabilir ama rahat ekonomide bile bu paralara çıkmak isteyecek Avrupa kulüpleri yok. 1 yıldır Sevilla türküsü vardı işte, Galatasaray taraftarını bile istikrarlı şekilde mutlu etmeyen Fernando'ya çıktı sözleşmesi bitmesine yakın 3.5'u yapıştırdı herifler, İrfan Can'dan bu kadar imtina ediyorlarsa o bahsettiğim kuşkunun da büyük etkisi vardır. Pek zannetmiyorum da İrfan Can gidip Euro 2021'de iyi işler yaparsa belki o zaman bugün istenilen bedele yakın bir durumu olur, şu anda İrfan Can kadar oyuncu için önce uzatmalı 7.5'tan anlaşıp sonra piyasası arttı, Fener de devreye girdi diye 13-14 milyon fatura çıkarmak şerefsizliğni ve kendini bilmezliğin dik alasıdır.

Ben de olsam ben de ucuza bırakmazdım adamı. Enayi miyim sırf rakibim istiyor diye elden çıkarayım?

Çünkü bizim takımın iskeleti değil ŞL'de, Süper Lig'de 6 maçın 5'inde sahadan silinecek heriflerden oluşuyor. Değişmeyen orta sahalarından biri Erzurum'un 8 numarası, diğeri 3 yıllık şer odağı, diğeri de ya hayatı boyunca sağ kanat oynamış herif ya da daha önce hiç merkez orta saha oynamamış Sivas'ın pırpır kanadı. İrfan Can bizim için değerli oyuncu, Avrupa'da henüz değişilmez hükmü yok. Az ŞL'de parlayıp bizim takımın değişilmezi olan Marcao'ya biz de istiyoruz işte veren var mı 13-15. Herife gelen maksimum teklif 8-8.5 arasıymış. Zaten o yüzden Başak da İrfan'la kafa kafaya takas istiyor Marcao'yla. Bu iki adamın da ederi ya 8.5'tur ya da 13.5. Takımların istediği üst limit olabilir ama rahat ekonomide bile bu paralara çıkmak isteyecek Avrupa kulüpleri yok. 1 yıldır Sevilla türküsü vardı işte, Galatasaray taraftarını bile istikrarlı şekilde mutlu etmeyen Fernando'ya çıktı sözleşmesi bitmesine yakın 3.5'u yapıştırdı herifler, İrfan Can'dan bu kadar imtina ediyorlarsa o bahsettiğim kuşkunun da büyük etkisi vardır. Pek zannetmiyorum da İrfan Can gidip Euro 2021'de iyi işler yaparsa belki o zaman bugün istenilen bedele yakın bir durumu olur, şu anda İrfan Can kadar oyuncu için önce uzatmalı 7.5'tan anlaşıp sonra piyasası arttı, Fener de devreye girdi diye 13-14 milyon fatura çıkarmak şerefsizliğni ve kendini bilmezliğin dik alasıdır.
Irfan kaliteli bi adam. Euro oncesi boyle bi adamı ölü fiyata satmaz. 12-13 fiyat cekilmisse bizimkiler 9-9,5a cekebilirdi. Fener 9.5a alirsa sovmem rengim.

6 macin 5inde sahadan kaybolan adama terim alin demez. Adama hakaret etmis gibi olmayalim. Amrabat bile silinmiyordu sahadan en elestirilen transfer olmasindan oturu soyluyorum.

Vedat'ın 17.5+bonuslara gitmesini "NORMAL" olarak değerlendirip İrfan'a 2.5 eder demende tutarsızlık var mı sence?

Vedat'i oyuncu olarak begeniyorum. ICK'yi begenmiyorum. Ikisinin de nedenlerini tek tek yazmistim. Katilip katilmamakta tabii ki ozgursun. Kesin hakliyim da demiyorum.

Vedat'in o fiyata gitmesinin en buyuk nedeni de milli takimindaki performansiydi. Tahminen o yuzden normal demisimdir. Bize gelisinin konusuldugu surecte bonservisine ne kadar verilmeli diye kesin bir seyler yazmisimdir ama nasil bulacagimi bilmiyorum. Sen rahatca bulabiliyorsun o mesajlari koy istersen.

Eger amacin gercekten fikir alis verisi ise, ICK ve Vedat ile ilgili kendi bakis acimdan iyi ve kotu yanlarini yazdigim yazilari da biliyorsundur diye dusunuyorum. Dedigim gibi katilirsin katilmazsin, hakliyimdir haksizimdir bunlar her zaman yoruma acik.

Onemli olan yaklasim acisi, bilmem anlatabildim mi?

Fiyat gayet makul. Kıçı kırık Muric (dalavereyle de olsa) kaça gitti Avrupaya

Berat Özdemir 2.5 milyon, berke özer 2.5, barış alıcı 1.5, deniz türüç 2milyon gösterilen rakamlar bunlar..şampiyon olmuş takımın as oyuncusu ve milli takım oyuncusu 25 yaşındaki avrupa da dahil en yetenekli yerli oyunculardan birini bedavaya versinler. adam 10 da dese pazarlık edersin 7-8 alabiliyorsan alırsın. Mesele o değil ki bırak sen bu oyuncuyu hemen hemen bedavaya düşmeyen hiçbir oyucuyu alamıyorsun. Elindekileri çıkarmak için bir çaban yok. Millet alıyor veriyor memleketin en büyük takımının beğenipte kaptırmadığı oyuncu kalmadı.. Transfer olarak anadolu kulübünden hiçbir farkımız yok.

Vedat'i oyuncu olarak begeniyorum. ICK'yi begenmiyorum. Ikisinin de nedenlerini tek tek yazmistim. Katilip katilmamakta tabii ki ozgursun. Kesin hakliyim da demiyorum.

Vedat'in o fiyata gitmesinin en buyuk nedeni de milli takimindaki performansiydi. Tahminen o yuzden normal demisimdir. Bize gelisinin konusuldugu surecte bonservisine ne kadar verilmeli diye kesin bir seyler yazmisimdir ama nasil bulacagimi bilmiyorum. Sen rahatca bulabiliyorsun o mesajlari koy istersen.

Eger amacin gercekten fikir alis verisi ise, ICK ve Vedat ile ilgili kendi bakis acimdan iyi ve kotu yanlarini yazdigim yazilari da biliyorsundur diye dusunuyorum. Dedigim gibi katilirsin katilmazsin, hakliyimdir haksizimdir bunlar her zaman yoruma acik.

Onemli olan yaklasim acisi, bilmem anlatabildim mi?

Fikirlerinle ilgili eleştiri getirince bence biraz fazla ofansif bir tarza bürünüyorsun, ben sadece soru sormuştum. Birine 2.5 diğerine 17.5 eder diyebilirsin ancak tamamen objektif olarak görüşüm tutarsız duruyor.

İrfan'ı beğenmeyip, Vedat'ı beğenebilirsin ancak arada 15 milyon euroluk fark kesinlikle yok ki hangisi daha üst seviye oyuncudur bence o bile tartışılır yani kimisi Vedat daha üst seviye diyebilir ancak arada 7 katlık bir fark çok abartı.

Bence ikisi de 6-8 arası eder, ne Vedat 17.5 ne de İrfan 2.5. Vedat'ın Milli takımda da çok bir şey yaptığını düşünmüyorum altı üstü Avrupa elemelerinde bir kaç maç iyi oynadı, Şampiyonaya kalıp o performansı göstermediler sonuç olarak.

Yav adamlar irfani 7-8e bile biraksa bile bizim bu parayi ödeyecek halimiz yokki. Ben takasla falan bu is cözülebilir sanmistim ama sanirim basak buna sicak bakmiyor.
Ha luyi yada marcaoyu satip alabiliriz ama takimda okadar eksik varken bütün parayi irfana gömmek akilli olmaz. Unutalim bu transferi

Fikirlerinle ilgili eleştiri getirince bence biraz fazla ofansif bir tarza bürünüyorsun, ben sadece soru sormuştum. Birine 2.5 diğerine 17.5 eder diyebilirsin ancak tamamen objektif olarak görüşüm tutarsız duruyor.

İrfan'ı beğenmeyip, Vedat'ı beğenebilirsin ancak arada 15 milyon euroluk fark kesinlikle yok ki hangisi daha üst seviye oyuncudur bence o bile tartışılır yani kimisi Vedat daha üst seviye diyebilir ancak arada 7 katlık bir fark çok abartı.

Bence ikisi de 6-8 arası eder, ne Vedat 17.5 ne de İrfan 2.5. Vedat'ın Milli takımda da çok bir şey yaptığını düşünmüyorum altı üstü Avrupa elemelerinde bir kaç maç iyi oynadı, Şampiyonaya kalıp o performansı göstermediler sonuç olarak.

Fikirlerinle ilgili elestiri getirilince biraz fazla ofansif tarza burunuyorsun diyorsun. Bunu Hayri Cund'a verdigim cevaptan oturu mu soyluyorsun? Yoksa genel bir sey oldugunu mu dusunuyorsun? Genellikle bence, herkesin gorusune saygim var ama katilmiyorum, bu benim dusuncem gibi laflar kullanmaya calisirim. Seninle bir iki kez ve Hayri Cund disinda kimse ile de su gune kadar tartismayi gec, negatif bir muhabbetim oldugunu sanmiyorum. AMA buna ragmen eger gorusun buysa iki kez dusunup cevap verecegim bundan sonra, karsi tarafin da ayni iyi niyette olmasi gerektigini hatirlatayim. Dikkat edersen bir cok kez cevap da vermiyorum negatif bir durum olusmasin diye. Ben buraya yorum yazip katkida bulunmak icin giriyorum. Ayrica sevdigim, dogru ve guzel yorum yapan bir cok kisi var. Onlarla fikir alis verisi yapmak, sirf maclari izlemekten daha eglenceli oluyor. Biriyle negatif etkilesime girmenin bana hic faydasi yok. Zaten bu cogalirsa, buraya girmenin anlami kalmaz.

Sen bana elestirini getirdin. Benim sorum su: Peki sen benim mesajlarima kendi yaklasim acin icin ne dusunuyorsun? Yaklasimin tamamen iyi niyetli bir yaklasim mi? Yoksa laf sokmak mi amacin? Objektif olursan. Cuvaldizi bana batir ama igneyi de kendine batir bence.

Dip not: Ikisi de 6-8 eder lafina ciddi bir karsi argumanim yok. Vedat icin milli takimdaki performansini hesaba katiyorum. Sampiyonaya kalmasi sadece kendisine bagli degil. Istatistiklere bakinca, performansi basarili gorunuyor. Galatasaray'a 17.5 milyona ister misin diye sorsaydin, daha mantikli olurdu bence ki o zaman cevabim asla olurdu diye tahmin ediyorum. ICK icin de dedigim gibi oyuncu ozelliklerini begenmiyorum. Sampiyonlar Ligi'nde attigi uc golun disinda oynadigi maclardaki performansi iyi degildi diye hatirliyorum. Ayrica uc gol attigi mactaki golleri disinda futbolu da iyi degildi. Bu dedigim gibi benim dusuncem. Bu golleri atmadan, elestirdigim yazimda da sol ayaginin iyi oldugunu bosluk bulursa hem cok iyi sutlar, hem de paslar atacak kapasitesi oldugunu yazmistim. ICK'nin 10 milyon civari etmeyecegini dusunmemin nedeni geri kalan ozelliklerini kotu bulmam. Kisisel fikrim bu.

ICK ile ilgili yazdigim genis capli elestiri yazilarimi arayacagim. Bulursam paylasirim. Sen de katilmadigin yonleri belirtirsin. Boylece guzel bir fikir alis verisi olur. Ilgileniyorsan tabii...

Sunu soyliyeyim ben Turkiye Ligi'nden oyuncu alacaksam, 10 milyon ve ustu olmasi icin iki yil ust uste cok basarili istatistikler yapmali ve gercekten buyuk oyuncu olmali. Bence ICK boyle bir oyuncu degil. Rakamlar ve buyuk maclarda ortaya koydugu performanslar da bence bu dusuncemi destekliyor.

Bu sadece benim fikrim. Kesin hakliyim demiyorum. Bu nedenle tutarsizlik yok. Gorus ayriligi var.

Geri
Üst Alt