- 9 Ağustos 2011
- 60.417
- 33.752
- 3.408
güvendiğim bir kaynak öyle diyor. insallah gerçekleşir. yerli zırvasında iş yapacak futbolcu. yıllardır seviyesini koruyor bu saatten sonra ciddi düşüş yaşanmaz. sakatlık vs görmezse.Duyum mu var adminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güvendiğim bir kaynak öyle diyor. insallah gerçekleşir. yerli zırvasında iş yapacak futbolcu. yıllardır seviyesini koruyor bu saatten sonra ciddi düşüş yaşanmaz. sakatlık vs görmezse.Duyum mu var adminim
Güvendiğin kaynak insan mı reys yoksa insandaki bir uzuv mu?güvendiğim bir kaynak öyle diyor. insallah gerçekleşir. yerli zırvasında iş yapacak futbolcu. yıllardır seviyesini koruyor bu saatten sonra ciddi düşüş yaşanmaz. sakatlık vs görmezse.
gelirse bir özrünüzü bekliyorum. kabul eder miyim bilmiyorum ama
insallah ben de hayal kırıklığına uğramam. transfer işleri çok bok son dk saçma sapan şeylerden bitebiliyor veya olumlu sonuclanabiliyor. hayırlısı diyelim.Ben sana inaniyorum Danyal bey. Umarim beni hayal kirikligina ugratmazsin.
insallah ben de hayal kırıklığına uğramam. transfer işleri çok bok son dk saçma sapan şeylerden bitebiliyor veya olumlu sonuclanabiliyor. hayırlısı diyelim.
kaynaginizi bana ozel mesajla bildiringüvendiğim bir kaynak öyle diyor. insallah gerçekleşir. yerli zırvasında iş yapacak futbolcu. yıllardır seviyesini koruyor bu saatten sonra ciddi düşüş yaşanmaz. sakatlık vs görmezse.
Herkesin yerine tek tek ozur dilerimgelirse bir özrünüzü bekliyorum. kabul eder miyim bilmiyorum ama
Kaynak nedir ban sebebiulan geldiğimiz noktaya bak 10 yıllık gsc kariyerimde adminliğe kadar yükseldik ama güven 0. bunlar hep senin eserin @Keramettin TANRIVERDİ
niye sen kimsinkaynaginizi bana ozel mesajla bildirin
gelirse bir özrünüzü bekliyorum. kabul eder miyim bilmiyorum ama
ödül avcısıniye sen kimsin