Adam gelmeye ısrarlıysa bir çare bulunur

Çok bilmiyorum şampiyonlar liginde serbest vuruştan attığı golü gördüm.

Serbest vuruşlardaki yetersizliğimize ilaç olur mu ?

Kaç senedir çok belli olmasa da , güzel puan bırakıyoruz bu yüzden.

alalım iyi olurda para yerine göksel baskana arazi filanmı vericez acaba apo rizede çay bahcelerini versin

Baydı bu haberler. Gerceklesmeyen transferlerin haberlerini okumayacagim bundan sonra.

Resmi teklif yapmayan ancak nabız yoklayan Aslan, 7 milyon Euro isteyen Başakşehir’e takas teklif etti. Turuncu yeşilli yöneticiler İrfan Can’a karşılık Marcao’yu isteyince Aslan transferi askıya aldı.

Ara transfer döneminde orta sahaya takviye yapacak olan Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim’in sezon başında da istediği ancak transfer şartları ve dönemin koşulları nedeniyle girişimde bulunmadığı İrfan Can için ilk kez ciddi bir adım attı. Orta saha için Jean Michel Seri’nin de ismi geçse de Terim’in yabancı bir oyuncu kiralamaktansa bonservisiyle yerli bir oyuncu almanın daha doğru bir tercih olacağı yönünde rapor vermesinin ardından, G.Saray Yönetimi, Başakşehir’in kapısını çaldı.

2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor

Terim'in, İrfan Can’ın takıma önemli katkı sağlayacağını dile getirmesinin ardından sarı kırmızılı yöneticiler Başakşehirli mevkidaşları ile görüşerek oyuncunun transfer koşulları hakkında bilgi aldı. Sezon başında 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini 2024 yılına kadar uzatan Başakşehir Kulübü de 25 yaşındaki orta saha için 7 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Galatasaray Kulübü bunun üzerine takas teklifini masaya sundu. Başakşehirliler bu formülde sadece Marcao’yu düşünebilecekleri ilettiler.

Kaynak: Ali Naci Küçük/Hürriyet

Ben başakşehir olsam marcao ile yetinmezdim.Marcao ne yapmış ki ne başarısı var iki yıl düzenli oynadı ama bu kadar ötesi yok

İrfan Can şuan dünyanın gözünde sırf şampiyonlar ligi performansı bile 4 marcao eder.

Emre Akbaba + 2 milyon yuro verelim olsun bu iş.​

Fener almaz umarım

emre belözoğlu irfan kahveci'nin menajeri ile buluşmuş bu sabah.

Üstüne 10 milyon daha koyarlarsa Marcao'yla İrfan Can'ı kafa kafaya takas edebiliriz.

Sevki bos bos konusup milletin asabini bozma sende sabahin korunde. 4 tane Marcao edermis. Ustune de Luyindama'yi da verelim ozaman. Kafaya bak. Gitse ya Avrupa'ya o vakit , neyi bekliyormus Basaksehir?

bu irfani kim alirsa alsin cok feci kazik yiyecek. Konusulan rakamlar 8 milyon gibi, allahdan korkun avrupadan bu parayi veren varmi irfana? Veya sen 8 milyon verdikten sonra dünyada bundan kat ve kat daha iyi oyuncu getiremen mi?

Geri
Üst Alt