Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mevcut kadrodan bile cejinmiyorsa bunlar bedmnde bise bilmiyorum. Terim korkusu içlerine işlemiş. PTT kadrosuyla da bi şekilde potada olacağını biliyorlar. O yüzden ozil in yanına Hazard ı alsalar gene korkacaklar.
Çok değil yarım sezon sonra bu Alman'ın sorumsuz, disiplinsiz, uyuşturucu bağımlısını nereden bulduk da getirdik demezlerse bir şey bilmiyorum. Neremle güleceğimi şaşırdım artık şu gibi cümlelere.
Çok değil yarım sezon sonra bu Alman'ın sorumsuz, disiplinsiz, uyuşturucu bağımlısını nereden bulduk da getirdik demezlerse bir şey bilmiyorum. Neremle güleceğimi şaşırdım artık şu gibi cümlelere.
Böyle salak saçma onlarca sayfa var.Bi de şöyle haberler yapanlar var onlar daha komik.Ronaldo kapandı,Ronaldo hatim indirdi.Messi Barcelona’da oynuyorum ama gönlüm fb de beşiktaşta Galatasaray’da dedi gibi sosyal medya çöplüğü...
Bu da mi CimBom'un cocugu cikti? 4 milyon etmeyecek adama 14 myon istemek ne yaw? Veren varsa satin. Fener mi istiyor? Alsinlar. Parayla saadet olmaz. Kuş kafalilar da bunu anlayacak beyin yok.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.