bu pandemi de 14m nedir ulan, 8m felan olsa hadi neyse.

Akıllı topçu ya tam iş soğuyo instagramdan bizimkileri takip ediyo,tam yine soğuyo babasını devreye sokuyo

Sırada okayın celtaya yaptığı gibi bşk yönetim binasınını yakmak var

taktik anlayışını beğendim daha gelmeden

Herifin babası bile bizim yönetimden daha çok uğraşıyor demek ki transfer için.

madem çok istiyor gelmeyi 36 ay vadeyle kredi versin ki alalım

Bi anda korktular yone. Özil felan unuttular
Mevcut kadrodan bile cejinmiyorsa bunlar bedmnde bise bilmiyorum. Terim korkusu içlerine işlemiş. PTT kadrosuyla da bi şekilde potada olacağını biliyorlar. O yüzden ozil in yanına Hazard ı alsalar gene korkacaklar.

GSCimbom Mobile App

Bi anda korktular yone. Özil felan unuttular

Çok değil yarım sezon sonra bu Alman'ın sorumsuz, disiplinsiz, uyuşturucu bağımlısını nereden bulduk da getirdik demezlerse bir şey bilmiyorum. Neremle güleceğimi şaşırdım artık şu gibi cümlelere.

1611011912792.png

Çok değil yarım sezon sonra bu Alman'ın sorumsuz, disiplinsiz, uyuşturucu bağımlısını nereden bulduk da getirdik demezlerse bir şey bilmiyorum. Neremle güleceğimi şaşırdım artık şu gibi cümlelere.

Ekli dosyayı görüntüle 108903
Böyle salak saçma onlarca sayfa var.Bi de şöyle haberler yapanlar var onlar daha komik.Ronaldo kapandı,Ronaldo hatim indirdi.Messi Barcelona’da oynuyorum ama gönlüm fb de beşiktaşta Galatasaray’da dedi gibi sosyal medya çöplüğü...

su aciklamalardan sonra kesinlikle fbye imza atacaktir

dayilarimi yendim fbliydim her zaman diye aciklama yapacaktir

ali koc cikip bu benim öz evladim falan diye sovlar yapar üstüne

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

burada yine gaza gelenler olmus
valla siz akillanmazsiniz abi
evet orfan öz cimbomlu

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bu da mi CimBom'un cocugu cikti? 4 milyon etmeyecek adama 14 myon istemek ne yaw? Veren varsa satin. Fener mi istiyor? Alsinlar. Parayla saadet olmaz. Kuş kafalilar da bunu anlayacak beyin yok.

Tam Mert Hakan transfer süreci gibi..

Önce biz istiyoruz , parayı fener basıyor. İrfancan babamla 5 yıldır konuşmadığımız için beni dayımlar büyüttü aslında ben doğuştan fenerliyim diyor.

Kapanış.

Geri
Üst Alt