Galatasaray Kulübü, Tarihin En Kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi İstifaya Davet Etti

Hayir
Basin toplantisi gerekirse 2-3 saat
Tek tek tüm pozisyonlar hangi hakemlerin sike yaptiginin kanitlari
Bitti gitti bu kadar basit
Geçmişte yapıldı hiç bir etkisi olmadı. Eğer toplantı falan yapılacaksa çok başka kanıtlar var ise olmalı böyle pozisyon pozisyon ver işleri falan işe yaramıyor. Toplantı şöyle olur ekstra bilgi belde varsa Lale Orta olayı ne oldu hani araştırıyordunuz denir bunun görüntüleri elinde varsa onu yayınlarsın. Yada o hakemlerle ilgili elinde Koç bağlantısı varsa onu yayınlarsın. Sen geçmişte yapılan be hiç etki etmeyen şeyler yapılsın istiyorsun. Şu anda yerinde açıklama ile istifa isteyerek en son raddeye gelindi. Burada aslında iş taraftara geldi TFF ve kurulları için istifa yürüyüşü tarzı bir kampanya başlatılsa hatta bu işe spor bakanı da katılsa asıl o zaman çok etkili bir şey olur. Ekonomik olarak bağımsız olsaydık BB ve projeler derdimiz olmasaydı bunu yönetim organize etmeli derdim ama bu dertlerimizden dolayı yönetim bunu organize edemez. O yüzden taraftar etmeli.

Erden Timur'u cok severim. Ama bir duzgun laf etti, sonra gordugu her kameraya ozur diledi. Tasavvufu ozel hayatinda takip et eyvallah ama Galatasaray'in yoneticileri Galatasaray'in haklarini savunmak zorunda. Mogol isgali sirasinda Anadolu halkini tasavvufla uyutmaya, direnmemeye davet etmeye benziyor bu. Baslayacagim iyiligine efendiligine artik, Galatasaray'in haklarini savunmak zorundayiz.

Ermanin anasını ayri babasini ayri. Kaç tane sex kasedini para karşılığı gidip almis önce onu açıklasın
işte diyorum ya önce onu bi oturtmak lazım hakaret etmeden kıpkırmızı olsun orda mık mık cevap hakkı bile vermeden dyeceğini deyip iyi akşamlar dile - kudursun rengini belli etsin.

Tag falan oluşturacaksanız gidin malum partiyi korkutan tag oluşturun. Bakın bakalım neler oluyor sonra. Macasi yiyen siyasiler dahil herkesi karşısına alir

Erden Timur'u cok severim. Ama bir duzgun laf etti, sonra gordugu her kameraya ozur diledi. Tasavvufu ozel hayatinda takip et eyvallah ama Galatasaray'in yoneticileri Galatasaray'in haklarini savunmak zorunda. Mogol isgali sirasinda Anadolu halkini tasavvufla uyutmaya, direnmemeye davet etmeye benziyor bu. Baslayacagim iyiligine efendiligine artik, Galatasaray'in haklarini savunmak zorundayiz.

soyle herifler lazım
4f9a7ebe792fc4ff65f6233f0c6844a3.jpg

bu işin en oluru - lafını edersin. Şampiyon olunca yıkarsın ortalığı "BETER OLUN - HER ŞEYİ DENEDİNİZ GENE HAKEDEN KAZANDI" diye yağdırırsın sezon sonu.

11 hafta daha var ...

Hayir
Basin toplantisi gerekirse 2-3 saat
Tek tek tüm pozisyonlar hangi hakemlerin sike yaptiginin kanitlari
Bitti gitti bu kadar basit

Şike bence vardır ama bu iş benceyle senceyle olmaz. Elimizde gerçek kanıt yoksa öyle atıp tutamayız.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

yav diyorum o videoda "DAVET EDİYORM " falan diye konuşma VAR'daki adamdan gelmiyor ...hakemin dedikleri kem küm hece duyuluyor sadece - "hemfikir olunan kaarar" kısımları ne hikmetse daha net .

yalan dolan işler- bir tarafı yiyen ingiltere gibi aksiyon anında hakemlerin konuşmasını verir.
maçta neye bakılıyorsa yayında ve stad skorbordunda neyin VAR kontrolü olduğu yazar eder.

önünde EPL gibi muhteşem örnek var .

hatalı karar orda da var ama bunca saçmasapan ortam oluşmuyor.

Geç mi kalındı bu açıklama için acaba ?

ayrıca strateji olarak bizim maçın sonu beklemek nispeten hakem doğrama seviyesini azaltmaz mı ?

ayrıca - UEFA'ya şikayet edin abi kulüp olarak TFF ve Hakem işlerini ... kulüp olarak hak yok mu buna ?
Yok, Uefa yerel liglere karışmıyoruz dedi. Şike yapan takım düşürülmediğinde cevap buydu.

Tag falan oluşturacaksanız gidin malum partiyi korkutan tag oluşturun. Bakın bakalım neler oluyor sonra. Macasi yiyen siyasiler dahil herkesi karşısına alir
Ali koç'un sezon sonunda futboldan eli ayağı çekmesini bu yüzden istiyorum. herif kum havuzu gibi mız mız çocuk gib takılıyor şurda - kimsede direkt müdahele edemiyor , tahminen siyasi bağlantılar vs ler var arkaplanda.

Erdene baskı en tepeden büyük ihtimal yoksa düşünün icardi olayı 1 bugünkü pislik 2
Susmasını imkanı yoktu

En son Erden Timur savcıları göreve davet ettiğinden beri ne kamera karşısına çıktı bizimkiler ne birşeye itiraz edebildiler
Belliki emir büyük yerden
Ancak taraftar birşey yapabilirse bir kımıldama olabilir
Onun dışında beklentim 0
Erden timurdan önce başkan olacak zat çıkıp konuşsun. Onun görevidir konuşmak.

Geri
Üst Alt