Tier 1 Galatasaray, Morata'yı Transfer Etmek İçin Görüşmelere Başladı!

Hemen gelsin

Baglanti rolünde cok iyi

Ayagi da iyi pasör bir oyuncu

Golcülük konusunda tartisilir ama oyun olarak katkisi cok olur
Tottenham maçındaki İcardi rolüne çok oturur gibi kendisi. Ama işte inanılmaz saç baş da yolduruyor o iş, yaşı ve tabi ki maliyeti ciddi sıkıntı olacak. Biz o zaman sağ beke neden bu kadar ağırlık verdik o da ayrı bir merak konusu tabi o sistemde bize lazım olan stoper ve orta sahayı yedekleyebilecek özellikle Mertens ve Sara özelinde bir adamdı.

Conceiçao ile büyük kapışmış. Fırsat gibi fırsat. Kiralık bitirirsek müthiş olur

Eyvah buda gol kacirma rekortmeni osimhen barisla birlikte her mac 33 tane gol kaciririz masallah boyle devam

İcardi olmasa alinabilecek adam Morata diye konusuyorduk yaz donemi

Kral bi adam ama bazen sac baş yoldurtuyor. Zor pozisyonda gol cikaran adam, cok basit pozisyonlari harciyor. Bizim kral da böyleydi
Bitiricilikten ziyade pres , baglanti ,duvar olma vs islerinde iyi bir herif osimhen ile ikili olarak düşünülduğunde atmaktan çok osimhen in atmasıni sağlayabilir.

Puzzle ın en kilit parçasıydı evet
Tövbe Est ya

Bitiricilikten ziyade pres , baglanti ,duvar olma vs islerinde iyi bir herif osimhen ile ikili olarak düşünülduğunde atmaktan çok osimhen in atmasıni sağlayabilir.
Bizim hucum hattinda gol atan yokki
Osimhen penaltisiz golu en son ne zaman hatirlamiyorum baris girdigi 30 pozisyondan 5 ini atan adam birde morata istastikleri patlatiriz

xG 10 gol 1

5dk dusundum, bu ise bakisim olumluya dondu. Bu sayede 3luye doneriz. Morata, Icardi baba rolunde yani. Hic fena degil. Ama saglam stoper sart.

Zorunluluk yok. Alacaksak 10’a bağlarız bir şekil
Zorunluluk yoksa tamam dediğin gibi alınacaksa o düşürülür ama bence almayız zaten. Zorunluluk konusunda bizimkilere pek güvenemiyorum öyle bir şey olursa büyük kazıkta değil mega bir kontrat bize girmiş olur.

Geri
Üst Alt