Tier 1 Galatasaray, Morata'yı Transfer Etmek İçin Görüşmelere Başladı!

Hayırlı olsun mactan sonra açıklanır herhalde..

Veremez hocam 10 nere 60 nere, 60 veriyorsak osimhen senede 60 gol atmalı 60 gol kaçırmamalı. Tamam biz de seviyoruz başımızın tacı falan da, ilk sezon icardisinin yarısı kadar katkı vermedi daha, hele bir oynasın şampiyon yapsın bakalım ki yine o paraya değmez yanına bir tanede avrupa kupası falan sıkıştırması lazım.
Galatasaray son 2 sezonda 76 milyon euro bonservis harcamış transferlere (Kaynak transfermarkt)

Icardi, Davinson ve Sara hariç hangi transferden doğru düzgün fayda sağlayabildik? Ayrıca 60 milyon euro'yu çat diye nakit saymaya gerek yok.

16 milyon nedir yahu delirdiler mi ? 2 seçenek var ya bonservis ödenmeden uygun maaşa gelecek yada 6 ay kiralık gelecek opsiyonsuz. Başka seçenek yok. Bizimkiler gidip en kazık yöntemi bulup alma derdinde.

Bir santrfor alınacaksa en doğru profilde oyunculardan biri ama bu yaşta adama çift haneli bonservis vermek de akıl işi değil doğrusu. Zorunlu olmayan opsiyonla kiralansa iyi olur ki Batshuayi paketlenmeden bu bile iyi bir planlama gibi durmuyor. Hep diyorum; full paket bir 6 numara, 9-9.5-10-10.5 transferinden daha öncelikli tutulmalı ama işte hocanın sabit fikirliliği...

morata 32miş dzeko gibi 39una kadar oynar

osimhen 60 etmez 50 tane gol kacırıyor
O pozisyonlara girebilmesi bile bir meziyet. Osimhen kadar rahat pozisyona girebilen, atletik adamı hiçbir yerde bulamayız. Hücumda büyük hareketlilik sebebi Osimhen. Icardi mesela Osimhen'den daha iyi bir bitirici bunu tartışmaya bile gerek yok ama Icardi Osimhen kadar hareketli, defansı yıpratan bir profil değil. En azından şu an değil.

Bas bas 9.5 arıyorum diyen hocaya 9 numara gelmesi şoku.Sene sonu yönetim ve hoca gidecekken bu ne alaka?

Uygun fiyatlı murata iş yapar.morara ve rashford ile transferleri kapatsınlar ben kabul ederim,diğer bölgeleri kendi içimizde hallederiz.Biz cihan haspolatlıdan ve rieradan bek yapıp şampiyon olmuş takımız. Hücum hattı iyi olsun her türlü bu ligi götürürüz.Tabiki Allah Gabriel Sarayı nazarlardan korusun..

Bu iş şimdi çıktı artık alacaksınız ya da alacaksınız eziklerle uğraşamam ayrıca nasıl hemen yanmaya başladılar yaw acayip bir topluluk bu febe.

Geri
Üst Alt