Galatasaray, NEF'le Sözleşme İmzaladı: Üç Sene İçin 31 Milyon TL!

Eskiden sponsor olarak Fly Emirates,Gazprom falan hayal ederdik ama son 2 yıldaki sponsorluklar Dumankaya,Nef gibi kıçı kırık gayrimenkul firmaları.

Salon varsa işin içinde fena durmuyor gibi ama buda yalan olur.Bir zamanlarda stadın çatısı yapılacaktı.2 sene olacak adam geleli hala yapılacak.

Değerli Basın Mensubu,

Spor dünyasının en köklü ve başarılı takımı Galatasaray ile gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef arasında yapılan ana sponsorluk anlaşmasının sevincini yaşıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Dursun Aydın Özbek ve Nef İcra Kurulu Başkanı Sn. Erden Timur’un katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni ve basın toplantısında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Tarih : 10 Ağustos Çarşamba
Yer : Türk Telekom Arena
Program : 10.00 – 11.00 Kayıt ve Karşılama ( Kahvaltı )
11.00 : Başlangıç
11.05 : Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek’in konuşması
11.10 : Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un konuşması
11.15 : Soru - Cevap
11.40 : Dursun Aydın Özbek ve Erden Timur tarafından imzaların atılması
11.45 : Fotoğraf Çekimi
11.50 : Bitiş

https://www.galatasaray.org/haber/kulup/bilgilendirme-sponsorluk-imza-toreni/32969

ya beyler ne salonu 10 yillik anlasma mi yapiyoruz da salon yapsinlar

Formada güzel durmuş . Sadece bu. Onun dışında herşey rezalet. 3 milyon euro nedir anadolu takımımıyız biz ?

nefgs.png

Bari Köfteci Ramiz ile falan anlassaydik. Hem adamlar sayemizde iyi ciro yapardi. Maclarda formada ismini görenlerin cani köfte cekerdi, mac saatlerinde elde edilen cirolardan da bize bir miktar verirlerdi.

Harcaniyor bu kardesiniz burada bu ticari kafayla :asd: :asd:

Her gidermiz euro üzerinden Sabrinin maaşı bile

Ama sponsor ücreti dolar

Yetti bu mallıklae artık

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu kadar ekonomiden bir haber bir mesaj okumamistim , hele ustune iki yoneticinin bu mesaji begenmesi iyice karanliga goturdu beni

yani giderler euro olunca dolar ile gelir olmasi dezavantaj mi ?

Otelin yarım kalan inşaatını da kitlerler inşallah sponsora

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar ekonomiden bir haber bir mesaj okumamistim , hele ustune iki yoneticinin bu mesaji begenmesi iyice karanliga goturdu beni

Evet de neden kafayı yedin anlamadım

Bu işin temel kuralı budur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Euro ve Dollar arasındaki kur farkı okadar yüksek değil. TL yapılmadığını şükredin

Ne alaka hangi mesajı beğenip beğenmeyeceğimiz seni mi ilgilendiriyor.Şu saçma sapan tavrını bir kenara bırakıp bize laf atmaya çalışma senin egon bize sökmez.

3 milyon para alacağız ona rağmen bi ton loca ve vip koltuğu vermişiz NEFE.

Bari önceden yaptığınız yanlışı yapmayın da paranin hepsini peşin alın.

Helak Ol Yağlı Surat!

Geri
Üst Alt