Galatasaray, NEF'le Sözleşme İmzaladı: Üç Sene İçin 31 Milyon TL!

Performans primi dedikleri lig ve kupa şampiyonluğudur. Sadece trde geçerli anlaşmada cl şamp fln kattılarsa büyük mallık olur.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Şampiyonlar Ligi Kupası nı alırsak 48 oluyormuş üstüne super kupa da alırsak 52.5

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

daha önce dumankaya ile anlaştık şimdi ise nef ile anlaşıyoruz. ben dursun özbek gelene kadar inşaat firmalarının kulüplere göğüs reklamı verdiğini görmedim. adam resmen arkadaşlarına peşkeş çekiyor Galatasaray formasını. en az 5 milyon dolar alacağımız anlaşmalardan 3 milyon dolarla yetiniyoruz. aradaki farkta birilerinin cebine giriyor.

Futbolcu kap açıklaması yaparken bütün detayları prim, maç başı vs. veriyorlar. arada 20 milyon tl fark olan sözleşmede prim koşullarını açıklanmadığına göre kesin bi ibnelik var

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

lol şampiyonlar ligi şampiyonluğu mu ?

ahahahahhahaha

mevcut şartlarda sizce 5-6 milyon dolar euro civarında bize sponsor olacak hıyar varmı sizce ? gercekci düşünün

huwaei örnegi bile yanlıs o dönem hem avrupada top oynuyorduk hemde men cezası yememiştik

yaglı suratı savunmuyorum ama gazprom bile sponsor olsa 3 milyondan yukarı vermezdi bence

Sponsorluklar dustu , urun gelirleri dustu ,gise gelirleri de dustu , yakinda ihale yenilendiginde yayin gelirleri de dusecek .. Ekonominin en basit kurali, insanlarin ilgisi futboldan uzaklastikca bu tip girdiler mutlaka duser

10 senedir CL de gorunmeyen ,sikeden ceza almis bir fb , iki ileri bir geri olmasina ragmen hala en basarili klup olan ama ffp den avrupa cezali bir GS ..

Bu rakamlar bile cok .

Gönül ister ki daha büyük paralara daha fazla sponsor anlaşmalari olsun ama mevcut Türk futbolunun ve piyasanın durumu ortadayken birde Dursun gibi hangi kulübün başkanı olduğunu bilmeyen, Galatasaray gibi bir markanın nasıl pazarlanacagindan bi haber olan birisi olarak bu anlaşmanın fena olmadığını dusunuyorum.

Sponsor ismi görsel olarak formada güzel olmuş ama bu seneki formayı hiç begenmedim açıkçası.

İşin bir diğer kısmı da, toplam 30 milyon ₺ olacağına 50 milyon ₺ olsa ne olur ki sonuç olarak gitti değerinden fazla rotasyon oyuncu olacak kapasitede ki oyunculara paraları verdi simdi daha fazla para kazan saydık kesin onuda gereksiz bir şekilde harcadı.

Ben hala Dursun'u eleştirmemek icin bir neden göremiyorum. Kulüp batmismis, daha önceki baskanlar, para yok adam ne yapsın geyiklerinin gecerli bir sebep olduğunu dusunmuyorum. Kulübü geldiği günden beri rezil yönetiyor yönetmeye de devam ediyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gs icin cok düsük bir rakam.

Tolga'nın bu sezonki maliyeti 5m euro (yıllık+bonservis)

Sponsorluk için bir duraklama yaşanıyor. Fenerbahçenin Yandex'den zarar yazdığı söyleniyor. Sponsorluktan en çok para kazanan takım yıllardır açık ara Galatasaraydır.

Asıl para TV gelirleri , kazanılan başarı başına TFF den alınan pay ve Avrupadır. Sponsorluk, Store satışları , Seyirci hasılatı sonra gelir.

Sponsorluklar dustu , urun gelirleri dustu ,gise gelirleri de dustu , yakinda ihale yenilendiginde yayin gelirleri de dusecek .. Ekonominin en basit kurali, insanlarin ilgisi futboldan uzaklastikca bu tip girdiler mutlaka duser

10 senedir CL de gorunmeyen ,sikeden ceza almis bir fb , iki ileri bir geri olmasina ragmen hala en basarili klup olan ama ffp den avrupa cezali bir GS ..

Bu rakamlar bile cok .

Ürün gelirleri acayip arttı , yayın gelirleri , TFF alınan pay ve diğer reklam gelirleri hızla artmaktadır.

Store gelirleri geçmiş yıllara göre yaklaşık yüzde 300 artmış.

Geri
Üst Alt