Galatasaray, NEF'le Sözleşme İmzaladı: Üç Sene İçin 31 Milyon TL!

bu kadar ekonomiden bir haber bir mesaj okumamistim , hele ustune iki yoneticinin bu mesaji begenmesi iyice karanliga goturdu beni

yani giderler euro olunca dolar ile gelir olmasi dezavantaj mi ?

Karanlığa götüren Galatasaray başkanları ve yönetimleri oldu.

Son 20 yılda Aysal ve Süren dahil çok şey aldılar bu kulüpten.

Bugün bu marka değeri bu hale geldiyse sorumlusu onlardır taraftarın 10'da 1 suçu varsa 10'da 9'u seçenler ve seçilenlerin.

Taraftarı hiç bir mekanizmaya sokmayan yapıda en fazla boş çene yapıyoruz. Ondan ötürü karanlığa götürecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Nevzat'ın yazdığına göre yıllık 5.3 milyon euroya falan denk geliyor heralde.Eğer doğruysa fena değil buna da şükür.

Karanlığa götüren Galatasaray başkanları ve yönetimleri oldu.

Son 20 yılda Aysal ve Süren dahil çok şey aldılar bu kulüpten.

Bugün bu marka değeri bu hale geldiyse sorumlusu onlardır taraftarın 10'da 1 suçu varsa 10'da 9'u seçenler ve seçilenlerin.

Taraftarı hiç bir mekanizmaya sokmayan yapıda en fazla boş çene yapıyoruz. Ondan ötürü karanlığa götürecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Bu genellemeye katiliyorum ,itiraz etmedim , fakat iste klasik yonetim elestirisi yapacak olup da sundugu done ile alakasiz yone sapilmasini da elestirmek gerekir

EUR / USD paritesinden haberdar miyiz ? Bugun yapilacak en dogru sey ,yabanci para birimleri arasinda USD ile anlasma yapmaktir , EUR / TL ya da USD / TL arasindaki iliski EUR / USD arasinda yok . Hatta var ama USD lehinde.

Her zaman soyluyorum , elestirileri dogru noktalara yapamazsak , yanlislar dogrulari da goturmeye baslar .

Benim stilim budur , bir yerde yanlis gordugum zaman gerekli duzeltmeyi yaparim , isteyen bundan bir sonuc cikarir arastirir ve saglamasini yapar , isteyen de saldiriya gecer, fazla umrumda degil , okuyanlarin kendi iclerinde dogru bilgiye ulasmasina vesile olmak zannimca yeterli bir mertebedir sahsim icin

Yazinda en cok katildigim nokta ise Suren ve Aysal dahil demen yani taraftarlik yapmaman . Basari saglayan her hamlenin gozlere perde indirmesinin 2 temsilcisidir bu 2 baskan , fakat dursun ,eger transfer yapmamis olsaydi bir tutarliligi vardi derdim , serdar-eren-tolga-cavanda .. toplam bonservis ve gelecege donuk butun rakamlari toplasan ciddi meblag edecektir

tekrar ceza almamiz olasilik dahilinde

İmza töreni 11:00'da

Cpeu_6cWYAAQxle.jpg
GSC muhsabirlerinden aldığımız bilgiye göre gene büyük bir yıldızın sürpriz transferi açıklanacakmış doğru mu? :)

Sponsorluk gelirleri cok dustu , bunun tonla sebebi var ama futbola karsi genel bir ilgisizlik ve harcananlarin geriye donmemesi elbette ki asil etken. Fakat bu donemleri dogru sektorlerdeki stratejilerle en az zarar noktasina cekebilirsin

Ben bu isleri iyi bilirim fakat iste klubun ihtiyaci olan adamlar hem iyi bilip hem de ugrasmaya gonullu olanlardir . Umarim yonetimlerde ve profesyonellerde bu tip kisiler vardir

Bu genellemeye katiliyorum ,itiraz etmedim , fakat iste klasik yonetim elestirisi yapacak olup da sundugu done ile alakasiz yone sapilmasini da elestirmek gerekir

EUR / USD paritesinden haberdar miyiz ? Bugun yapilacak en dogru sey ,yabanci para birimleri arasinda USD ile anlasma yapmaktir , EUR / TL ya da USD / TL arasindaki iliski EUR / USD arasinda yok . Hatta var ama USD lehinde.

Her zaman soyluyorum , elestirileri dogru noktalara yapamazsak , yanlislar dogrulari da goturmeye baslar .

Benim stilim budur , bir yerde yanlis gordugum zaman gerekli duzeltmeyi yaparim , isteyen bundan bir sonuc cikarir arastirir ve saglamasini yapar , isteyen de saldiriya gecer, fazla umrumda degil , okuyanlarin kendi iclerinde dogru bilgiye ulasmasina vesile olmak zannimca yeterli bir mertebedir sahsim icin

Yazinda en cok katildigim nokta ise Suren ve Aysal dahil demen yani taraftarlik yapmaman . Basari saglayan her hamlenin gozlere perde indirmesinin 2 temsilcisidir bu 2 baskan , fakat dursun ,eger transfer yapmamis olsaydi bir tutarliligi vardi derdim , serdar-eren-tolga-cavanda .. toplam bonservis ve gelecege donuk butun rakamlari toplasan ciddi meblag edecektir

tekrar ceza almamiz olasilik dahilinde

Ceza almamak için geçen dönem transferi dondurduk diyen biri şu an ederinin fazlasına direkt katkı vermesi meçhul futbolculara yatırım yapıyorsa ben sorgularım ve sonucunda vardığım da kötü niyet olur.

Riva ve Florya'da çekilecek peşkeş için kulübü daha bitap düşürme hamlesi olarak görürüm bunu açıkçası.

Madem ceza almayı göze alıyorsun yine, kaldı kı hedefi Avrupa olan kulüp için kabul edilebilir bir şey değil bu ya aslında neyse, o zaman gidip senin 6-7 senenin kotaracak adamlara ver bu parayı da en azından saha içinde istikrar olsun. Döndüğümüzde yine saçma sapan uğraşmayalım transfer ile.

Bu sene şampiyon olacak takımı kur, lobiyi yap ki en azından taraftarı çek yanına.

Hiç biri yok gidip default olarak 2 Milyon Euro bayılıyorsun yerli futbolcuya.

Ben de boyle dusunuyor olmakla beraber alinan adamlarin performanslarini bekleyip gorene dek dilimi isiriyorum

Ülkere 3m€ ya sırt 1.2m€ ya nikon ile şort anlaşması yapmıştık vakti zamanında. Kdv stopaj ötv mtv topla çıkart bakarsın biz borçlu çıkarız inşaat firmasına. Ne günlere kaldık .

Ülkenin ve futbolun şartlarını göz önüne alında 2+1 52,5 milyon tl iyi gibi geldi bana.

KAP açıklaması:

Şirketimiz ile Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. arasında 1 + 1 + 1 sezon opsiyonlu olarak Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Türkiye'de oynanacak diğer maçlarda geçerli olacak göğüs reklamı konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Anlaşma kapsamında: Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. Şirketimize 2016 - 2017 futbol sezonu için 9.500.000 TL, anlaşmanın devam etmesi halinde 2017 - 2018 futbol sezonu için 10.500.000 TL, 2018 - 2019 futbol sezonu için 11.000.000 TL olmak üzere toplam 31.000.000 TL sponsorluk bedeli, performans primleriyle birlikte ise toplam 52.500.000 TL ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Pperformans primi ile 52.5 garanti değil ki?

Yine dolandırıcılık yaptılar 30 Milyon TL ne lan?

Görev süren kadar kontrat imzalasana lan Dursun, senden sonra gelecek yönetimin elini niye bagliyorsun böyle berbat bir sözlesme ile.

Ha söyle adam ol beni dinle. 1+1+1 seklinde olmasi hosuma gitti acikcasi, en azindan külübü gereksiz yere 3-4 yil bu heriflere baglamis olmadi.

Uzun süre sonra ilk defa Dursun'un yaptigi bir is benden gecer not aldi dünkü Cavanda transferi ile beraber. Tabi parasi cok az o ayri bir konu, Galatasaray markasi bu kadar az bir deger görmemeli.

52.5 milyon cok iyi para orada asıl paranın gelecegi yer performans primleri degil sponsorluk bedeli

Geri
Üst Alt