Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
Forma reklam panosuna dönmüş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene şampiyon olmayarak bu sorunun önüne geçilebilir4. yıldıza geçtiğimizde de 1 yıldız üstte şey gibi duruyordu,
nefret ediyorum formanın ve logonun tüm karizmasını öldürüyor
o iğrenç 4 üstünde 1 olayı olacak di mi ilk sezon ... ağzımızın tadıyla forma alamayacağız yani.5 yıldızı önceden koyun yan yana
açıkçası neden öyle yapılıyor mantıklı açıklamasını bilmiyorum. bana çok saçma geliyor.Hala yönetim ile alakali oldugunu sananlar var. Yeni yildiz genelde yukarda olur.
formalar simdiden yapiliyor dostum.açıkçası neden öyle yapılıyor mantıklı açıklamasını bilmiyorum. bana çok saçma geliyor.
anladımda niye tepeye .... son dk babayaro olursak diye yıldızı mı söküyorlar yaniformalar simdiden yapiliyor dostum.
yildizi sampiyonluktan sonra basiyorlar.anladımda niye tepeye .... son dk babayaro olursak diye yıldızı mı söküyorlar yani![]()
Üstad, forma tasarımı genelde Aralık Ocak bitiyor, üretim daha erken başlar, 5.yıldız takılır ise üstüne ekleniyor hemen, diğer türlüsü imkanı olmuyor. Üretim de Nisan gibidir genelde.anladımda niye tepeye .... son dk babayaro olursak diye yıldızı mı söküyorlar yani![]()
yav yıldızın geleceği sezon baskı yaparsın yıldızı ilk parti formalar için - satarsın - sonraları düzgün üretirsin ne bileyim...çokta zor olmamalı.Üstad, forma tasarımı genelde Aralık Ocak bitiyor, üretim daha erken başlar, 5.yıldız takılır ise üstüne ekleniyor hemen, diğer türlüsü imkanı olmuyor. Üretim de Nisan gibidir genelde.
olmamakŞampiyon olunca hem 5. yıldız hem de Türk bayrağı detayı burgundy formada nahoş durur bence
Yapacak bir şey ise maalesef bulunmamaktadır
Derdinizi öpsünler.lan 5. Yıldızı bi alalım da gerisinin ne önemi var
4. yıldıza geçtiğimizde de 1 yıldız üstte şey gibi duruyordu,
nefret ediyorum formanın ve logonun tüm karizmasını öldürüyor