Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

4. yıldıza geçtiğimizde de 1 yıldız üstte şey gibi duruyordu,

nefret ediyorum formanın ve logonun tüm karizmasını öldürüyor

Formanın nasıl olduğu önemli değil önemli olan 5. yıldızın üstte olmaması. Yönetime baskı yapmak lazım bu konuda

Yıldızın üstte olması göze sokmak için
İyi tarafından bakalım derim

Hani golden sonra parmakla arma yerine yıldız göstersin topçular diye 😝😝😝

Hala yönetim ile alakali oldugunu sananlar var. Yeni yildiz genelde yukarda olur.

renklerde çok sorun görmüyorum açıkçası - yeterki o DETAY diyerekten üstü toz kaplı iyice mat hissi veren kırmızıyı kullanmasınlar yeter - canlı kalsın forma.

o açıdan renkler ok.

yoksa GS nin kongrede açıklanan renk kodları budur :

GS renk kodlari.JPG

renklerden ziyade tasarım önemli - parçalı formada kültürü devam ettirme, deplasman formasında macera aramadan forma yapma - alternatiftede herkesin "ulan şunu aldıkta buda güzelmiş , bunuda alayım" dedirtecek çizgiye sahip olması lazım.

hedef dümdüz forma yapıp 1milyon değil - bu ekonomide her koyu taraftara 2 forma aldırma gibi olmalı - zaten 1M satar o zaman.

Seneye maclara yine 4 yildizli formayla cikip resmi siteden 5. Yildizimizi fenerin AA koyduk seklinde aciklama yapmaliyiz

anladımda niye tepeye .... son dk babayaro olursak diye yıldızı mı söküyorlar yani :D
Üstad, forma tasarımı genelde Aralık Ocak bitiyor, üretim daha erken başlar, 5.yıldız takılır ise üstüne ekleniyor hemen, diğer türlüsü imkanı olmuyor. Üretim de Nisan gibidir genelde.

Üstad, forma tasarımı genelde Aralık Ocak bitiyor, üretim daha erken başlar, 5.yıldız takılır ise üstüne ekleniyor hemen, diğer türlüsü imkanı olmuyor. Üretim de Nisan gibidir genelde.
yav yıldızın geleceği sezon baskı yaparsın yıldızı ilk parti formalar için - satarsın - sonraları düzgün üretirsin ne bileyim...çokta zor olmamalı.

ben sırf o görüntü yüzünden almak istemem mesela ilk sezon 2026-27 de alırım mesela .

Şampiyon olunca hem 5. yıldız hem de Türk bayrağı detayı burgundy formada nahoş durur bence

Yapacak bir şey ise maalesef bulunmamaktadır

4. yıldıza geçtiğimizde de 1 yıldız üstte şey gibi duruyordu,

nefret ediyorum formanın ve logonun tüm karizmasını öldürüyor

bunun en mantikli cözümünü fb yapti

bes yildizi yan yana bastilar simdiden

30-40 sene sonra da belki resmi sekilde besinci yildiza gecerler

Geri
Üst Alt