Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

1 kaç nike formam var
Geri dönüşüm plastikle yapıyorlarmış
Dolapda duruyorlar ,böyle iğrenç bir koku olamaz 😡😡😡
Yaparlar aga, muhtemelen Hindistan Bangladeş tarafı bir yerde yaptırmışlardir. Nike ile devam etme isteği kuşlar adidas oldu. Bize adidas olmazdı. Nike logosuna uzun süre aşina olduk

Abi şu Türk bayrağı patchinin kalitesi artık kulüp armasıyla aynı olsun lütfen. Garip plastik ütüyle yapıştırılan bir şey olmasın sponsor gibi

Bence formalar şu haliyle baya iyi duruyor, bordonun deseni biraz kötü görünüyor ama onun canlı halini görmeden anlamayız neye benzediğini. Şampiyon olunca eklenecek bayrak patchi ve beşinci yıldız + sponsorluklar bu güzellikten biraz götürecek maalesef. Yoksa şu beyaz forma özellikle çok güzel. Omuzlardaki Puma logosu da eğreti durabilir
katılıyorum.

ben böyle olsun demiyorum ama şu bile kocaman yuvarlak türk bayrağından güzel duruyor. bizim bayrağımız zaten dikdörtgen ne diye yuvarlak swoosh kullanılıyor anlamıyorum

şunun gibi olabilir veya daha da küçültülebilir. illa da oraya konulsun demiyorum tabi omuza veya kol uçlarına konulabilir. formayı o kadar çok bozuyor ki anlatamam. gerçi arial fontu kullanan bu embesillerden bu tarz estetik şeyler beklemek saçma zaten

forma1.webp

gerçi arial fontu kullanan bu embesillerden bu tarz estetik şeyler beklemek saçma zaten
burada vurucu noktayı koymuşsun. bir gün futbolu bizim kadar sevenler yönetir umarım futbolu

5 şampiyonluğa 1 yıldız saçmalık, yakında bizim forma galaksi olacak bu gidişle. 10 olması lazım
arial büyük rezillik. forma reklam kuralları ondan da rezil bu yan kanat reklamları falan ne iş ya. topçu isimleri de sırtta üstte olmalı altta değil

bu bayrak işini de yıldız işi gibi İtalya'dan hacılamışlar. orada şampiyonluğa ayrı, kupayı kazanana ayrı sembol veriliyor, ikisi de tam bayrak değil ama İtalya bayrağının renkleri var tabii sembollerde. bizde de bir benzeri olabilirdi zaten lig şampiyonu ile kupayı alan niye aynı şeyi taşıyor? ikisini alan neden iki patch taşımıyor?

bu işi en iyi Portekiz çözdü. onlarda da var bu sistem, iki yeni patch tasarladılar bayrak ve kupa detayları karışık altın patchler CL kazananlara verilenler gibi. her formada çok iyi duruyor altın olduğu için. ha altın olmasına da gerek yok iki dakkada mis gibi bir patch yapmışsın sen de

Tasarım anlamında iyi değiller ama malzeme kalitesi olarak Puma'dan da Adidas'tan da iyiler bence. Yani ben Nike'ın hiçbir formasının Puma'da olduğu gibi su ve ter tuttuğuna şahit olmadım.

zannediyorum daha önce söylemişti bu ama puma forması su tutmuyor hatta yanılmıyorsam suyu içerden dışarı atıyor

Renkler iyi güzelde formanın dizaynı önemli inşallah adam gibi elit bir forma çıkarırlar.

1000029536.webp

Boyle bir sey karsima cikti sizma diye, valla sirf sol alttaki forma hemen eskimesin diye 5 yildizli versiyonu olsun. Ciktigi gibi en kalitesini ucarak kartima yuklenerek alirim(her ne kadar 5 yildiz hali o tepede ekstra 1 tane seklinde hazir uretilmis formaya yama gibi islenecek olsada-yildizsiz yapsinlar 5 oldugunda duzgun koysunlar derim ama)

Gorsel olarak %60-%30-%10 a yakin bir renkn temasi oldugu icin ve logolar tema seklinde oldugundan epey basarili buldum(ama logonun elips seklinde bir yama olarak konaxagini biliyoruz sadece kontur halinde degil)

Hatta keske uzun kollu versiyonda cikarsalar

Ekli dosyayı görüntüle 283524

Boyle bir sey karsima cikti sizma diye, valla sirf sol alttaki forma hemen eskimesin diye 5 yildizli versiyonu olsun. Ciktigi gibi en kalitesini ucarak kartima yuklenerek alirim(her ne kadar 5 yildiz hali o tepede ekstra 1 tane seklinde hazir uretilmis formaya yama gibi islenecek olsada-yildizsiz yapsinlar 5 oldugunda duzgun koysunlar derim ama)

Gorsel olarak %60-%30-%10 a yakin bir renkn temasi oldugu icin ve logolar tema seklinde oldugundan epey basarili buldum(ama logonun elips seklinde bir yama olarak konaxagini biliyoruz sadece kontur halinde degil)

Hatta keske uzun kollu versiyonda cikarsalar
Bordo forma altına siyah şort.. tarihi formalar listesine daha satışa çıkmadan girdi bile.

Bordo forma altına siyah şort.. tarihi formalar listesine daha satışa çıkmadan girdi bile.
Drogbalk donemde benzer formatta koyu kirmizi adidas vardi, hala bayildigim formalardan

Ama kol uclari ve yakada logolarin rengi bir etud edilebilir yalan yok, ya da sirtta ufak bir detay yaka altinda(man utd in seytan logosu gibi- aslan kafasi konabilir misal ufak)

Gecen sezonun (ya da bir onceki)basket formasi bu renkti indirimde acimadan aldim, harikulade urun

beyaz formada sanki biraz daha sarı kırmızı ufak detaylar olabilirmiş kolda veya önde
Yaka ve kol ucu islerini cok bosluyorlar, yapistir gitsin mantigi var

Parcali mesela beyaz yaka ve kol ucunda ince sari kirmizi detaylarla 2 kat albenili olabilir. Hic deneme yapmiyorlar orda

İlk defa üç formayı birden çok beğendim. Umarım bu formaya layık bir takımda kurarız.

Yeni sezon formaları nisan gibi başlar muhtemelen üretime, 4 yıldız olarak üretilir şampiyon olur isek üzerine eklenecek. Maalesef 4'ü takar iken de böyle idi. Üretim ile alakalı bir durum. Fenerin olayı biraz daha farklı
valla o sekilde satin alamam kusura bakmasinlar

GoZsraaWkAE6vNf

Son düzenleme:
Laf geçirme bile değil plansızlık. Adamların yıldız hesabını falan takip ettiğini sanmıyorum

Geçen sezon Inter ikinci yıldızı kazandı örneğin formalarında gayet düzgün yıldızlar, altlı üstlü değil, demek ki oldurulabiliyor

Biz dördüncü yıldıza yönetimsel fetret devrinde yakalanmıştık. Şimdi de mevcut yönetimle yakalandık beşincisine. Şahsen pek ümitli değilim
Erden olsa o el atardı buna bence ya. Adam müthiş detaycı, küçük dokunuşların bile ne kadar büyük etkisi olabileceğini öngörebiliyordu.

Biz yıldız konusunu tartışıyoruz da benim geçen aklıma bir şey takıldı.

Şikecilere 2 yıldız fark atarsak bu Hacı denen it herif artık yıldız kullanmayacağız ligimizde diyebilir. Ciddi ciddi bunu yapabilirler.

Şikecilere 2 yıldız fark atarsak bu Hacı denen it herif artık yıldız kullanmayacağız ligimizde diyebilir. Ciddi ciddi bunu yapabilirler.
O kadar da değil

Çok önemli değil o ya, şampiyonluk sayısı 25 mi 25. Önemli olan sayılara dokunmamaları ona göre pay alınıyor zira bütçeden. FB'nin derdi o.

Çok önemli değil o ya, şampiyonluk sayısı 25 mi 25. Önemli olan sayılara dokunmamaları ona göre pay alınıyor zira bütçeden. FB'nin derdi o.
Fb'nin derdinin para olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum ben açıkçası. Adamlar parayı her türlü sokuyor kulübe, yıldız priminin peşinden koşacaklarını düşünmüyorum.

Tek dertleri şampiyonluk sayısında bizden fark yemeleri. Yani bildiğin eziklik kompleksi işte.

Geri
Üst Alt