- 31 Ağustos 2021
- 55.291
- 40.283
- 2.733
Yani madem 1 yildizi tepeye ekleyeceksin. Yildizsiz uretip 5 tane bassana....
Bide siyah detaylar sari olsa o tekstur bu kadar goze batmayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne gaza gelmistim... Isyanlardayim...Umarım internete sızanlar demo formalardır. Alternatif formanın desenlerinin görünürlüğünü kıssan çok klas bir forma çıkacak ortaya. Gidip deseni bu şekilde karman çorman üretirlerse satışları ciddi etkiler.
Sarı renk ciddi anlamda turuncuya kaydı bizde yav.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Kuruluşta olan tok sarı diyor ama armada olan bu kadar ağır sarı değilDoğrusu bu çünkü.
Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı olarak geçiyor. Zamanında kumaş teknolojisi gelişmediği için Kayserispor gibi formalarla oynamışız maalesef. Bu renkler çok başarılı. Keşke Roma gibi daha da koyu olsa.Kuruluşta olan tok sarı diyor ama armada olan bu kadar ağır sarı değil
Sen hakkaten akıllanmıyorsunAlternatif forma = enfes-ül ala![]()
bu formadan bulabılırmıyızTuruncudan iz taşıyan tok bir sarı olarak geçiyor. Zamanında kumaş teknolojisi gelişmediği için Kayserispor gibi formalarla oynamışız maalesef. Bu renkler çok başarılı. Keşke Roma gibi daha da koyu olsa.
Ekli dosyayı görüntüle 291023
Şöyle bir Galatasaray forması güzel olurdu.
Gs armasının olduğu formalara bu kadar hakaret eden tiplere bu forumda nasıl müsade ediliyor anlamıyorumSen hakkaten akıllanmıyorsun
O rengi diyene efsane çekiyordunGs armasının olduğu formalara bu kadar hakaret eden tiplere bu forumda nasıl müsade ediliyor anlamıyorum
Gerekirse rengimizi daha güzel olan bir renge değiştiririz nasıl bir beis var bunda? Renk paletinden koduyla birlikte renk verilmediğinden geçmişteki renkleri de tam olarak bilemeyiz zaten. Çağın şartlarına göre güzel görünen neyse onla çıkılır.Kuruluşta olan tok sarı diyor ama armada olan bu kadar ağır sarı değil
Hatta "Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı." Mottosuyla yapılan ilk forma seti buydu diye hatırlıyorum ben.
![]()
Bana güzel gelmiyor Gürbüz. Bi beiste yok eskiye dönmek nasıl bi beis değilse buda değil.Gerekirse rengimizi daha güzel olan bir renge değiştiririz nasıl bir beis var bunda? Renk paletinden koduyla birlikte renk verilmediğinden geçmişteki renkleri de tam olarak bilemeyiz zaten. Çağın şartlarına göre güzel görünen neyse onla çıkılır.
sen poseti giy o zaman renktas.Turuncu bordo Romaya döndük. Olması gereken poşetin renkleri.