Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

Umarım internete sızanlar demo formalardır. Alternatif formanın desenlerinin görünürlüğünü kıssan çok klas bir forma çıkacak ortaya. Gidip deseni bu şekilde karman çorman üretirlerse satışları ciddi etkiler.

Umarım internete sızanlar demo formalardır. Alternatif formanın desenlerinin görünürlüğünü kıssan çok klas bir forma çıkacak ortaya. Gidip deseni bu şekilde karman çorman üretirlerse satışları ciddi etkiler.
Ne gaza gelmistim... Isyanlardayim...

Ok veren kimse kovulmali

Ilk forma daha koyu ve desenleri soluk/gözü yormayan şekilde sızmıştı ya. Bu hali ile satmaz bu forma.
b4a45c974078cb59f504ee46bce3539c.jpg

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Doğrusu bu çünkü.
Kuruluşta olan tok sarı diyor ama armada olan bu kadar ağır sarı değil
Hatta "Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı." Mottosuyla yapılan ilk forma seti buydu diye hatırlıyorum ben.
1bcd6e0421ab04e85f677cc43bc1fa5a.jpg

Son düzenleme:

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı olarak geçiyor. Zamanında kumaş teknolojisi gelişmediği için Kayserispor gibi formalarla oynamışız maalesef. Bu renkler çok başarılı. Keşke Roma gibi daha da koyu olsa.

1749919780607.webp

Şöyle bir Galatasaray forması güzel olurdu.

Hatta "Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı." Mottosuyla yapılan ilk forma seti buydu diye hatırlıyorum ben.
1bcd6e0421ab04e85f677cc43bc1fa5a.jpg
Gerekirse rengimizi daha güzel olan bir renge değiştiririz nasıl bir beis var bunda? Renk paletinden koduyla birlikte renk verilmediğinden geçmişteki renkleri de tam olarak bilemeyiz zaten. Çağın şartlarına göre güzel görünen neyse onla çıkılır.

Gerekirse rengimizi daha güzel olan bir renge değiştiririz nasıl bir beis var bunda? Renk paletinden koduyla birlikte renk verilmediğinden geçmişteki renkleri de tam olarak bilemeyiz zaten. Çağın şartlarına göre güzel görünen neyse onla çıkılır.
Bana güzel gelmiyor Gürbüz. Bi beiste yok eskiye dönmek nasıl bi beis değilse buda değil.

Geri
Üst Alt