Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

forma başı kardan %75 muazzam rakam ya.

5 Milyon Euro
+
800.000 Forma ortalama satılsa çok yüksek paralar kasaya girer .

Ortalamada 45 milyon euro bandında para yapar. En son 900 bin civarıydı satış. 3binden hesaplarsak = Muazzam..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

muhtemelen güncel listede chelsea ve tottenhamı bile geçmiş olabiliriz
chelseanın nike ile yıllık 60 milyon pound
arsenalin ise adidas ile 75 milyon poundluk anlaşması var
forma satış rakamları bu takımlara yakınken bu tarz somut verilerin koz olarak kullanılıp çok daha yüksek bedellere çıkılmalı sponsorluk anlaşmasında

file-JCChB6JLfb9k3a24JtN6fV

gerçek 5 yıldızlı galatasaray forması çıkana kadar almıyorum halbuki puma gayrı resmi olarak çok güzel basıyor yıldızları.

muhtemelen güncel listede chelsea ve tottenhamı bile geçmiş olabiliriz
chelseanın nike ile yıllık 60 milyon pound
arsenalin ise adidas ile 75 milyon poundluk anlaşması var
forma satış rakamları bu takımlara yakınken bu tarz somut verilerin koz olarak kullanılıp çok daha yüksek bedellere çıkılmalı sponsorluk anlaşmasında

file-JCChB6JLfb9k3a24JtN6fV
g7u6u0h.jpg

Pumanın yıldızlarımızla bi problemi olduğu aşikar

Bence yıldızın üstte yer alması formayı koleksiyon açısından daha özel kılıyor. 5.yıldızın ilk senesi olduğu belli oluyor. Göze de 4. Yıldızın durduğu gibi absürt gelmiyor 5.yıldız. Yıldız konusundaki eleştirilerin 4. Yıldızdaki travmalar kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Yarını bekleyelim tabi ama bence 3 parça da iyi duruyor

Parçalı forma-siyah şort en beğenmediğim kombinasyon, asla almazdım. Şort beyaz olabilir, kırmızı ise en ideali. Sarı-kırmızıya siyah katmak, bende Almanya özentisi çağrıştırdığından olabilir. Daha çok da zevk meselesi tabii...

erden timur ftden sonra ki 3.kurucumuz olabilir ya nasıl bir adamsın ne böyle adamlar 40 yılda bir gelir tııpkı atatürk gibi

Geri
Üst Alt