- 12 Haziran 2015
- 36.444
- 32.129
- 2.693
Fb değişmiş, bizim için hala ses yok arial devam diyebilirler beklerimBir konumuz daha var hepsi bir yana
FONT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb değişmiş, bizim için hala ses yok arial devam diyebilirler beklerimBir konumuz daha var hepsi bir yana
FONT
Zor bir sey degil ya niye arial devam etsin.Fb değişmiş, bizim için hala ses yok arial devam diyebilirler beklerim

o tarz amblemler hoşuma gidiyor ya
bu amblemi de beğeniyor idim

Stok olayı sorunu, ama şu sezona arial ile baslama saçmalığı yapmazlar diyemiyorum abiZor bir sey degil ya niye arial devam etsin.
Hic beceremedin serie a fontunu kopyala (bir benzerini yap yani)
Bu hususta oval kisminolmadan 1923-28 logosu alternatif forma olan 3 uncu formada kesinlikle denenmelibu amblem konusunu gerçekten düşünmemiz lazım
bizim harika bir amblemimiz var
hem klasik hem modern aynı anda
klasik beyaz zeminli, istersek üçgen siyah, istersek üstünde bayraklı, istersek eski harflerle olan(belki kanunen yasaktır bilmiyorum)
hepsini farklı farklı kullanmamız lazım
tüzükte filan engel varsa da derhal tadil edilmeli
mesela parçalımız çok değişmezken yıldan yıla amblemle oynayarak hareket katabiliriz formalara
başka kulüplere nasip olmayacak kadar büyük bir avantaj bu
Ekli dosyayı görüntüle 322469
o kural değiştiBu font olayı federasyonla ilgili değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Amblemimiz Gayin-Sin sonra harf devrimiyle G S oluyor. Iyi denk geliyor valla. Büyük şans. Mesela kaf sin kaf'a bak bi de k s k'ye alakasi yokbu amblem konusunu gerçekten düşünmemiz lazım
bizim harika bir amblemimiz var
hem klasik hem modern aynı anda
klasik beyaz zeminli, istersek üçgen siyah, istersek üstünde bayraklı, istersek eski harflerle olan(belki kanunen yasaktır bilmiyorum)
hepsini farklı farklı kullanmamız lazım
tüzükte filan engel varsa da derhal tadil edilmeli
mesela parçalımız çok değişmezken yıldan yıla amblemle oynayarak hareket katabiliriz formalara
başka kulüplere nasip olmayacak kadar büyük bir avantaj bu
Ekli dosyayı görüntüle 322469
Bu font olayı federasyonla ilgili değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Bu hususta oval kisminolmadan 1923-28 logosu alternatif forma olan 3 uncu formada kesinlikle denenmeli
sadece iç içe geçmiş gs bile öyle güzel durur ki formada böyle juvenin yeni arması gibi sadeben şu üstü bayraklıya da bayılıyorum ya
istersen klasik ovali altın siyah ya da mor yap müthiş durur
5-6 opsiyon olur ki bu harika bir şey
Onda acaba bayrak yamasi oldugunda garip olmaz mi? Yoksa bence de guzel fazlasiylaben şu üstü bayraklıya da bayılıyorum ya
istersen klasik ovali altın siyah ya da mor yap müthiş durur
5-6 opsiyon olur ki bu harika bir şey