Galatasaray, Rafa Silva’ya İlk Teklifini Yaptı

Yıllık 10'a Arabistan tarafına gidecek bu arkadaş.
yıllık 10 a gidebilir - bye bye ...

10 M bpnservis(yetmez ama başlangıç hani) + 1.75 M maaşa Albert Gronbaek denerim.

bonservise harcayabiliriz ama maaşta dengesiz patavatsız lüksümüz kesinlikle yok

Benfica taraftarinin attigi bazi yorumlara denk geldim Reddit'te genel olarak soyle yorumlar okuyorum:

kontra atak veya gecis oyunu oynayan takim olsan hic kacirmazdim. Hizi ve son vurusu ile fark yaratabilir. Yarin bir gun yasi ilerledigi zaman hizini kaybederse o zaman bir faydasi olmaz. Set oyunu oynayan takimlarda da isi olmaz, cunku dar alanda etkili olamiyor.
Bu adam bize uymazz uymazz.
40 gündur su taraftara lafimizi dinletemedik. Herif voleyi vurmak derdinde kendini bize yamamayaa calisiyor

Benfica taraftarinin attigi bazi yorumlara denk geldim Reddit'te genel olarak soyle yorumlar okuyorum:

kontra atak veya gecis oyunu oynayan takim olsan hic kacirmazdim. Hizi ve son vurusu ile fark yaratabilir. Yarin bir gun yasi ilerledigi zaman hizini kaybederse o zaman bir faydasi olmaz. Set oyunu oynayan takimlarda da isi olmaz, cunku dar alanda etkili olamiyor.
bizde iş yapar o zmn

okan 30. haftada falan set oyununu oturtmustu

Orkun ile beraber kulübümüzün yolunu tutabilirler.
Orkun 8
Rafa 10

Böyle oynamışlar genellikle

49899ec0c2cab4f5cedc353e108172bf.jpg

Gesendet von meinem 23078PND5G mit Tapatalk

berkan kutlu nun 1 tık üstü diyorlar

Ustalar aynı yangını Vecino zamanında da yapmıştık. Okan hocam haklı çıktı. Bence bu sene bırakalım derim.
Tete geldiğinde şahsen çok tepki göstermiştim. Orada da biz taraftarlar haklı çıktık. Bu işin garantisi yok malesef.

para fazla diye arabistanı seçecek gibi.

Geri
Üst Alt