Galatasaray Saracchi‘yi Tutmayacak!

Caner konusuna son cevabımı Ata vermiş.

Bizim takım mentalitemizde pas var, rasgele orta yok.

Sarachi'nin kalmaması için iki sebep var :

1. Pahalı olma ihtimali
2. Sakatlık

Kalite olarak Rosier dahil ligde rakibi olduğunu da düşünmüyorum potansiyel açısından.

Sık sakatlanıyor diye ya da maliyeti yüksek diye almayabiliriz ama yetersiz bir oyuncu kesinlikle değil, aksine varlığı takıma her zaman değer katıyor. Konya maçı hariç.
Ne kadar isterler sence?

bugün bütün oyuncuları sattık veya serbest bıraktık..

Daha iyi bir sol bek bulmaliyiz. Tabi ki zit pit sakatlanmayan birisini. Yoksa Saracchi'yi genel olarak begenirim.
Scout ekibine bırakırsak bulunur...Fransa ikinci ligi veyahutta Brezilya liglerinde sürüyle çok iyi bekler var sadece aramak lazım....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Çok genç ve iyi oyuncu, gelişecektir de mutlaka. Ama sorun şu ki henüz bu kadar genç bir yaşta baldırlar falan 3 maç üstüste kaldırmıyorsa, 3 sene sonra falcaodan beter olur.

Oyun tarzını beğeniyorum. Performans olarak zaman zaman sinyaller verse de genel olarak beni tatmin ediyor. Normal koşullarda 3-4 milyonu geçmeyecek bir bonservis ile kalsın isterim.
Ancak sakatlık konusu sıkıntı. Çok maç kaçırıyor, gitti mi 1 aydan önce dönmüyor. Yaşı genç, kademelerini ve oyun yapısını beğeniyorum. Uygun koşullar sağlansa benim görüşüm alınmasından yana olur sanırım. Fakat gelecek sezon planlamasında kendisine öncelik verileceğini düşünmüyorum.

Yılda en az 7-8 asist yapan bekleri yazar mısın dünyada?
Trent Arnold, Hakimi, Marcelo, Jordi Alba...

Alba demişken....

adamın neredeyse her 6 maçta bir Asisti var....yeterki sakatlanmayan(yada az sakatlanan biri) olursa ve sürekli oyunun ve taktiğin değişmezse o iş zaten kendiliğinden geliyor...Screenshot_20210216-195132.jpg

Trent Arnold, Hakimi, Marcelo, Jordi Alba...

Alba demişken....

adamın neredeyse her 6 maçta bir Asisti var....yeterki sakatlanmayan(yada az sakatlanan biri) olursa ve sürekli oyunun ve taktiğin değişmezse o iş zaten kendiliğinden geliyor...Ekli dosyayı görüntüle 114636

Asistin asistini Messi verince az bile yaptı Alba. Kastım da oydu zaten, o rakamlaeı world class adamlar yapıyor düzenli olarak.

Caner kaç maç bek oynadı geçen sezon?

Bizim ihtiyacımız da Caner falan değil.

Her maç 40 tane orta açan, her maç kırmızılık hareket yapan üstüne duran topları kullanan adamı örnek vermen de büyük fail.

Adam kaçırmaktan bahsedip ligin en çok adam kaçıran bekini örnek veriyorsun üstüne.
Caner Erkin Fb'de oynadığı gibi bizde oynasa her maç atılır ve yaptığı 2 hareketten birine penaltı çalınır.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bonservisi uygun bir rakam olmaz. hadi bonservisi verdik diyelim sarachi'ye güvenip yola çıkılmaz. bu yaşta bu kadar sakatlık yaşaması normal değil. scout ekibi inşallah şimdiden alternatifini bulmuştur. güzel bir scout transferi iyi olur sarachi yerine

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bonservisi uygun bir rakam olmaz. hadi bonservisi verdik diyelim sarachi'ye güvenip yola çıkılmaz. bu yaşta bu kadar sakatlık yaşaması normal değil. scout ekibi inşallah şimdiden alternatifini bulmuştur. güzel bir scout transferi iyi olur sarachi yerine

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Devamlılığı olmayan hiç bir oyuncu olmamalı Galatasaray gibi köklü bir kulüpte. Yerli-yabancı müzmin sakat oyunculara hiç gerek yok. Genel olarak beğeniliyor ama transfer dönemi bitmeden çeşitli sol beklerin ismi geçiyordu. Hocanın kararı bizim istediğimiz gibi yani. En az 2 sol bek alırız.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zamalek in sol bekini alalım mısır milli takımında da oynuyor genç ucuz sakatlık geçmişi de yok .

bu haberler şu dönemde kasıtlı çıkarılıyor
durduk yere hangi yönetici bu bilgiyi verdi biz saraccihi yi tutmayacagız diye
yeter artık sallama haberlerden
ayrıca resmen oyuncularn moralini bozmak için cıkan haberler
fenerle ilgili bir tane böyle haber varmı

hele birde GALAFANS diye bi twitter hesabı var sabah akşam Mustafa mohammed in haberini yapıyor
neymiş isterlerse zambelek başka takıma satarmış

Telles napıyo manuda

oynamıyosa kiralık düşermi bize

Geri
Üst Alt