Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.551
- 55.764
- 4.478
Bozok adam olsayetmez bi tane forvet daha lazim. Kronik sakatligi olan seferovic ile sezona girilmez.
seferovic
bozok
diagne/gomis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bozok adam olsayetmez bi tane forvet daha lazim. Kronik sakatligi olan seferovic ile sezona girilmez.
Bi bu sene baya girdi sakatlik, yoksa pek olay yok. Tam olarak ne o sakatlik baktilar umarimSpace de söyledim tekrar ediyorum Bu Adam 28 maç kaçirdi. Kisa süre içerisinde ayni kas sakatligini atlattigini düsünerek ciktigi idmanda yasadi. Subat ayinda özel fizyoterapist tuttu sonrasini takip etmedim. Son gelen bilgiler idmanlarda fazla kasmamasi yönünde. Umarim sakatlanmaz
Joao da gelirse hiç forvet kalmadığında forvet oynaryetmez bi tane forvet daha lazim. Kronik sakatligi olan seferovic ile sezona girilmez.
Kas yirtilmasi ve tam düzeldi derken tekrar yirtildi diye biliyorumBi bu sene baya girdi sakatlik, yoksa pek olay yok. Tam olarak ne o sakatlik baktilar umarim
Hayirlisi, umarim komple gecmistirKas yirtilmasi ve tam düzeldi derken tekrar yirtildi diye biliyorum
Ustad bilinmedik oyuncu degilki adam makine gibi isini yapiyor takimi duzgun kurarsan top gelirse adam kesin is yapar risk yok bu transferde ama gecen seneki takima koy hic bir forvet is yapamazİçime sinmiyor Andone ve Miroğlu gibi çıkabilir.