Galatasaray, Seferoviç‘i Kadrosuna Katmak İstiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MM yolcu diyebilir miyiz o zaman Tolouse a 7M na falan

Ben bu adamı ne zaman görsem hep klasik Fener topçusu isimle ve geçmişiyle gelir, iş yapamadan gider diye düşünüyordum, biz alıyoruz. Zarlar atıldı gibi. Tutar inşallah

İyi oyuncu ama maç eksiği her halükarda dezavantaj. Kira + opsiyon tarzı olabilir. Yine de Benfica'dan lehimize bir anlaşma koparacağımızı düşünmüyorum. Kımıl zararlısı bir camia.

Denemek zorundayız arkadaşlar

Evet 2 sene önce dalgamdan çok canınız yandı biliyorum amma

Onun gibi olacak diye bir kaide yok..

Kim bilir belki de sakatlanmaz

Kesemize uygun başka üst düzey oyuncu bulmak zor oluyor

Hayirli olsun da yine 6 numara almadik. Artik kafayi yiyecegim

İzlediğim her maçta beğendiğim bir forvet oyuncusu. TM de geçen ''Kas yaralanması'' ve ''Bacak sakatlığı'' ifadeleri açıklayıcı değil ama arada epey süre var ve aynı yerden değil gibi anlaşılıyor. Yine de çok uzun süreli sakatlıklar olmadığı gibi, sonuncusunun üzerinden epey de süre geçmiş; izi bile kalmamış olması muhtemeldir; kontrollerde bir problem görülmemiş...ACL yırtığı, Aschille kopması gibi çok ağır ve geri dönüşü zor bir sakatlık olmadığı belli zaten...

Bonservis ve maaş rakamları absürd olmadıkça olumlu bakarım...

Eldeki hurda yahut yetersiz üç forvet oyuncusundan hangisi gitse sevinirim. Hatta keşke üçü de olası en iyi şartlarla gönderilebilse de Seferovic-Umut-Pedro ile lige girebilsek, yeterli olacağını düşünüyorum...

Serdar Aziz ilk maçında sakatlar bunu, ya da Rosier çift dalar, ne de olsa herşey bu adamlara serbest

Falcao vol2 olması yuksek iht.

sakatlık durumu nedir bilmiyorum fakat onun dışında bu adama türkiye liginde burun kıvırma lüksümüz yok.

eğer sağlamsa burdaki çoğu arkadaşın söylediğinden çok daha fazla katkı sağlar. seferovic, topsuz oyunda ve bağlantı oyununda da çok iyidir.

öküz gibi güçlü ve dengeli bir oyuncu. en azından futbolu biliyor. gomisi yaşından dolayı ayrı tutuyorum ama diğer iki santraforumuzun oyun zekası bu arkadaşın yanına bile yaklaşamaz.

gönül ister 4-5 sene önce getirelim fakat 30 yaş santrafor için geç bir yaş değil. 3 sene üst düzey performans verebilir. gelmesini çok isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt