Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.685
- 21.003
- 2.643
H.o.
☆☆☆☆
☆☆☆☆
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine sakat bir adamın peşindeyiz.
3 senede 10 maça çıkan Falcao için sürekli kalmalı deyip Seferovic için böyle bir yorum yapman ilginç olmuş.
Kronik sakat dediğiniz adamın kariyerinde geçen sezon haricinde sakatlığı yok gibi bişey.insan biraz utanır ya yazarken.yemin ediyorum fener taraftarı bu kadar ters algı yapmaz.bıktım artık şu toksik taraftarlardan.oyuncu gelmeden hemen kulp taktınız.Ekli dosyayı görüntüle 168560
@Kubat Tokmakçı üstat çok doğru bir noktaya değindi geçen gün. GS taraftarı eğitilmelidir. GS taraftarı uyanık olmalıdır. Hakkımızda yazılan her kötü haber doğru, her iyi haber yanlış algısıyla hareket ediliyor. Bu güruhu yönlendiren, bunun için çaba harcayan şerefsiz rakiplerimiz var maalesef.Kronik sakat dediğiniz adamın kariyerinde geçen sezon haricinde sakatlığı yok gibi bişey.insan biraz utanır ya yazarken.yemin ediyorum fener taraftarı bu kadar ters algı yapmaz.bıktım artık şu toksik taraftarlardan.oyuncu gelmeden hemen kulp taktınız.Ekli dosyayı görüntüle 168560
Falcao bizdeydi. Düzelebilir umudu vardı ama olmadı. Seferovic bizim oyuncumuz değil. Bile bile sakat adam almak ayrı aldığın adamın sakatlanması ayrı.3 senede 10 maça çıkan Falcao için sürekli kalmalı deyip Seferovic için böyle bir yorum yapman ilginç olmuş.
Seferovic, Falcao'nun bize geldiği halinin iki katı falan daha sağlıklıdır muhtemelen.Falcao bizdeydi. Düzelebilir umudu vardı ama olmadı. Seferovic bizim oyuncumuz değil. Bile bile sakat adam almak ayrı aldığın adamın sakatlanması ayrı.
İlk uzun sakatlığı ilk çocuğunun doğduğu seneye denk geliyor. Şimdi de 2. bir bebeği var. Galiba 2.'nin yapım aşamalarında yaşamış bu sakatlıkları.Kronik sakat dediğiniz adamın kariyerinde geçen sezon haricinde sakatlığı yok gibi bişey.insan biraz utanır ya yazarken.yemin ediyorum fener taraftarı bu kadar ters algı yapmaz.bıktım artık şu toksik taraftarlardan.oyuncu gelmeden hemen kulp taktınız.Ekli dosyayı görüntüle 168560
Beğendiğim ve tarzı olan bir forvet. 2. forvet ve rotasyon açısından gayet olumlu olur. Tabii net bir golcü olarak güvenerek yola çıkılması güç.