Galatasaray, Seferoviç‘i Kadrosuna Katmak İstiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.forvet olarak bile istemem...yillik 2m verilecekmis birde, rezalet bir transfer.

Kronik sakat dediğiniz adamın kariyerinde geçen sezon haricinde sakatlığı yok gibi bişey.insan biraz utanır ya yazarken.yemin ediyorum fener taraftarı bu kadar ters algı yapmaz.bıktım artık şu toksik taraftarlardan.oyuncu gelmeden hemen kulp taktınız.Screenshot_20220717-134311_Chrome.jpg

Yine 3 ay suren bir transfer. Umarim Ali K.oç'un haberi yoktur bu ilgiden. Yoksa yine babalara gelebiliriz

Kronik sakat dediğiniz adamın kariyerinde geçen sezon haricinde sakatlığı yok gibi bişey.insan biraz utanır ya yazarken.yemin ediyorum fener taraftarı bu kadar ters algı yapmaz.bıktım artık şu toksik taraftarlardan.oyuncu gelmeden hemen kulp taktınız.Ekli dosyayı görüntüle 168560

Messi gelse “PSG döneminde iyi değildi, Barça dışında oynayamaz” diyecek taraftarlar var.

O yüzden fazla ciddiye almamak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine insanı çileden çıkarmaya çalışan yorumlar...

Kronik sakat dediğiniz adamın kariyerinde geçen sezon haricinde sakatlığı yok gibi bişey.insan biraz utanır ya yazarken.yemin ediyorum fener taraftarı bu kadar ters algı yapmaz.bıktım artık şu toksik taraftarlardan.oyuncu gelmeden hemen kulp taktınız.Ekli dosyayı görüntüle 168560
@Kubat Tokmakçı üstat çok doğru bir noktaya değindi geçen gün. GS taraftarı eğitilmelidir. GS taraftarı uyanık olmalıdır. Hakkımızda yazılan her kötü haber doğru, her iyi haber yanlış algısıyla hareket ediliyor. Bu güruhu yönlendiren, bunun için çaba harcayan şerefsiz rakiplerimiz var maalesef.

Tam aradığımız adam Camiamıza hayırlı olsun... İyi transfer.

Andone, Sighhortsson kıvamında bir futbolcu gibi. Umarım bahtları onlar gibi olmaz. Ayağına taş değmesin. Gol kırallıkları ve şampiyonluklar yaşasın.

Falcao bizdeydi. Düzelebilir umudu vardı ama olmadı. Seferovic bizim oyuncumuz değil. Bile bile sakat adam almak ayrı aldığın adamın sakatlanması ayrı.
Seferovic, Falcao'nun bize geldiği halinin iki katı falan daha sağlıklıdır muhtemelen.

İlk uzun sakatlığı ilk çocuğunun doğduğu seneye denk geliyor. Şimdi de 2. bir bebeği var. Galiba 2.'nin yapım aşamalarında yaşamış bu sakatlıkları. :money:

Çok iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Kariyerinin en parlak dönemini bizde geçirir umarım. Hayırlı olsun ..

Beğendiğim ve tarzı olan bir forvet. 2. forvet ve rotasyon açısından gayet olumlu olur. Tabii net bir golcü olarak güvenerek yola çıkılması güç.

Bitmiş.

Kesinlikle direkt bir forvet transferi daha şart.

Seferovic form tutarsa tabiri caizse ligin içinden geçer. Ceza sahası içinde üst düzey bir pozisyon alma becerisi olan, gol öncesi pozisyon çıkarabilen ve orta-üst düzey bir bitirici. Umarım aidiyet kısmı başarılı geçer. Önemli olan kısım bu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt