Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden? Satmakta ne var satarsın hepsi sana kalır doğru yapılanma ile ilerlersin. Doğru yönetmek önemli.Bankalar birliğinden çıkılmasıma neden bu kadar seviniliyor anlamadım. Patır patır topçu satacağız demek bu. Sağlam transfer ekibi scout kurulmazsa takımın dağılma ihtimali var.
Aynen ,kazandığın tüm para cebine kalacak bundan kıymetli seymi var ama milletin kafasını karıştıran, biz bukadar uğraşırken çıkmak için fener ve 8jk nin hiç dillendirmemesi yüzünden bizim taraftarda tam anlayamıyorNeden? Satmakta ne var satarsın hepsi sana kalır doğru yapılanma ile ilerlersin. Doğru yönetmek önemli.
Borcun sadece yıllık faizi 700-800 m TL civarında.Bankalar birliğinden çıkılmasıma neden bu kadar seviniliyor anlamadım. Patır patır topçu satacağız demek bu. Sağlam transfer ekibi scout kurulmazsa takımın dağılma ihtimali var.
Bjk dillendiriyor aslında. Fb'de yapı dışında bir şey söylemiyor zaten hiç bir projeden bahsetmiyorlar algı için ama onlarda bedelli artış yaptı 900 milyon tl getirili bunun 500-600 milyonunu BB de değerlendirecekler o da bu sene faizin yarısı ediyor.Aynen ,kazandığın tüm para cebine kalacak bundan kıymetli seymi var ama milletin kafasını karıştıran, biz bukadar uğraşırken çıkmak için fener ve 8jk nin hiç dillendirmemesi yüzünden bizim taraftarda tam anlayamıyor
Gelirlerimizin %50'si bloke ediliyor yıllık 1 milyar TL'ye kadar faiz ödüyoruz ve Banka Birliği'nden çıkıp neden mutlu olduğumuzu merak ediyorsun...Bankalar birliğinden çıkılmasıma neden bu kadar seviniliyor anlamadım. Patır patır topçu satacağız demek bu. Sağlam transfer ekibi scout kurulmazsa takımın dağılma ihtimali var.
Fener sermayeyi 250 milyona çıkarmadı mı? 900 milyon olayı kolpadırBjk dillendiriyor aslında. Fb'de yapı dışında bir şey söylemiyor zaten hiç bir projeden bahsetmiyorlar algı için ama onlarda bedelli artış yaptı 900 milyon tl getirili bunun 500-600 milyonunu BB de değerlendirecekler o da bu sene faizin yarısı ediyor.
Bilmiyorum haberler böyleydi onlar rüçhan hakkı 6 tl iken bizim 1 tl idi belki buradan fark oluyordur.Fener sermayeyi 250 milyona çıkarmadı mı? 900 milyon olayı kolpadır
100M’den 250’ye çıkardılar. Kulüp dışı hisse oranı %26,09. 150x%26,09x6(rüçhan)=300 Milyon TLBilmiyorum haberler böyleydi onlar rüçhan hakkı 6 tl iken bizim 1 tl idi belki buradan fark oluyordur.
Aynen ,kazandığın tüm para cebine kalacak bundan kıymetli seymi var ama milletin kafasını karıştıran, biz bukadar uğraşırken çıkmak için fener ve 8jk nin hiç dillendirmemesi yüzünden bizim taraftarda tam anlayamıyor