Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur: “Güzel bir transfer dönemi oldu”

Okan hoca 6-8 bir oyuncu istediği için ilk önce Vecino istemiş zira Ndombele 8'e daha yakınmış.

Vecino ve kulübüyle anlaşılmış. Sonra Sarri gece vakti göndermiyorum demiş.

Ndombele gelmiş.

Ben hala taraftar baskısıyla iptal edildiğini düşünmekteyim.

Hocaya bakarsan basin toplantilarinda Ayse'den bahsediyor, Erden bey'le beraber olunca da sanirim Hatice'den . Bu kadar farkli soylemlerde bulunuyorlar ki kimin ne dedigi belli degil. Hoca en son 8-10 numara istiyorum dedi simdi oldu 6-8.

Haluk'ları savundu Erden Timur. Fatih Terim gibi adam bu arada mental olarak.

Hocaya bakarsan basin toplantilarinda Ayse'den bahsediyor, Erden bey'le beraber olunca da sanirim Hatice'den . Bu kadar farkli soylemlerde bulunuyorlar ki kimin ne dedigi belli degil. Hoca en son 8-10 numara istiyorum dedi simdi oldu 6-8.

orada yanlış bilgi var alper

hoca 8-10 ismini ikinci bir oyuncu olarak söyledi

Erden Timur: "Davinson pazarlığı 25 milyon Euro'dan başladı. 17-16'da baya durdular, oradan sonra transferin bittiği rakama indiler. Davinson'un da son senesiydi. 3. stoper olarak oynatacaklarını düşündük. Son blöf mü, gerçek mi ortaya çıkıyor. Biz de 1,5 milyon € rakamı yükselttik. İki aydır görüşüyoruz. 25'ten başladı. Bayağı bir süre 16'da durdular."

hoca rashica bjk'ye imza atmadan bir kaç gün öncesine kadar hala rashica diyordu.
bence oyuncu profilinden ziyade kim uygunsa ona yönelmek gibi bir anlayışla geçtik transfer dönemini.

Hocaya kalsa herkesi ister yav kesin hem 6-8 hem 8-10 istiyordur o

halukalda haklı haksızdan çok - yayın boyuncaki tonları vs enteresandı.

daha sakin şekilde aynı mesajlarda verilebilirdi. tuzu biberi oldu işin.

Yükseldiklerinde çok çekilmez hal alıyorlar açıkçası - boş cümleleri artıyor aralarda.

Geri
Üst Alt