Aytekin Pala
Yeni Üye
- 26 Ağustos 2023
- 76
- 48
- 38
Var idmanda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var idmanda
ve 6 hafta sakatyalnız amrabat hakikaten tam aradığımız adamdı
Zaten aklını kullanıp düsünebilen her adam anlar bunu üstadyalnız direkt haluk ile gökhan dinçi savundu
baya iyi demek ki arası
Hocaya bakarsan basin toplantilarinda Ayse'den bahsediyor, Erden bey'le beraber olunca da sanirim Hatice'den . Bu kadar farkli soylemlerde bulunuyorlar ki kimin ne dedigi belli degil. Hoca en son 8-10 numara istiyorum dedi simdi oldu 6-8.
hoca rashica bjk'ye imza atmadan bir kaç gün öncesine kadar hala rashica diyordu.Hocaya bakarsan basin toplantilarinda Ayse'den bahsediyor, Erden bey'le beraber olunca da sanirim Hatice'den . Bu kadar farkli soylemlerde bulunuyorlar ki kimin ne dedigi belli degil. Hoca en son 8-10 numara istiyorum dedi simdi oldu 6-8.
Hocaya kalsa herkesi ister yav kesin hem 6-8 hem 8-10 istiyordur oHocaya bakarsan basin toplantilarinda Ayse'den bahsediyor, Erden bey'le beraber olunca da sanirim Hatice'den . Bu kadar farkli soylemlerde bulunuyorlar ki kimin ne dedigi belli degil. Hoca en son 8-10 numara istiyorum dedi simdi oldu 6-8.
Imza parasindan oder