- 13 Mart 2009
- 10.040
- 2.629
- 458
Ne demek istedin açarmısın?Ünsalım vardarım.Sen tek yemeyi seviyorsun zaten sıkıntı yok xd
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demek istedin açarmısın?Ünsalım vardarım.Sen tek yemeyi seviyorsun zaten sıkıntı yok xd
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önemli bir şey değil, bir keresinde zenci bir grubu paylaşamadık da ondan bahsediyor.Ne demek istedin açarmısın?Ünsalım vardarım.
Önemli bir şey değil, bir keresinde zenci bir grubu paylaşamadık da ondan bahsediyor.
Ne demek istedin açarmısın?Ünsalım vardarım.
Ben oradayım zaten.Yapma bak yoksa kliniğe sende yanıma geleceksin bu gidişle.![]()
Ünsal paylaşımcı bir arkadaştır aslında mutlaka kırmızı çizgisi ihlal edilmiştir.Önemli bir şey değil, bir keresinde zenci bir grubu paylaşamadık da ondan bahsediyor.
Evinin adresini yazmışsın aldım kardeş merak etme geleceğim hadi eyw...Boş, delikanlı mısın, șöyle yapsana lan, böyle yapsana lan ama ortaya bir de değil iki tane somut aksiyon koyunca yayın kesiliyor. Madem böyle yapacaksınız benim vaktimi neden heba ediyorsunuz.
Hala mı şov yav. Ben diyeceğimi dedim okuyacağımı okudum. Daha fazla yazma yav yeter sıkıldım artık bu sonucu olmayan yazışmadan.Evinin adresini yazmışsın aldım kardeş merak etme geleceğim hadi eyw...
Ne şovu kardeş çay içmeye çağırmadın mı geleceğim işte daha ne istiyorsun...Hala mı şov yav. Ben diyeceğimi dedim okuyacağımı okudum.
Gel iç yav, herkese yetecek çayım var da yeter bıdı bıdı yazıp duruyorsun. Sıktın artık, bütün gece seninle mi uğraşacağım.Ne şovu kardeş çay içmeye çağırmadın mı geleceğim işte daha ne istiyorsun...
Gel iç yav, herkese yetecek çayım var da yeter bıdı bıdı yazıp duruyorsun. Sıktın artık, bütün gece seninle mi uğraşacağım.
İstemiyorsan gelmem hem davet ediyorsun hem bıdı bıdı yazıp duruyorsun yazıyorsun hem korktu kaçtı yazıyorsun bir karar ver ne istediğine çikolata da alayım mı gelirken...Gel iç yav, herkese yetecek çayım var da yeter bıdı bıdı yazıp duruyorsun.
Yav sen okuduğunu anlamakta güçlük mü çekiyorsun? Benim kapım herkese açık ama yeter akşamdan beri bıdı bıdı yazıp duruyorsun bir arpa boyu yol alamadık alamayacağız da bunun da mı farkına varamıyorsun da hala bıdı bıdı yazmaya devam ediyorsun. Ne yazdım ise ben yazdım, yazdığım herşeyin de arkasındayım.İstemiyorsan gelmem hem davet ediyorsun hem bıdı bıdı yazıp duruyorsun yazıyorsun hem korktu kaçtı yazıyorsun bir karar ver ne istediğine çikolata da alayım mı gelirken...
Bir isim dışında hepinizin başımın üstünde yeri varAyıp birader yav, burada bu kadar hukukumuz var bizi bir kere bile çaya davet etmedin. Hadi beni geçtim, Mahir bey, Mehmet Bey, Erman bey.... GSC sana gücenecek.
Bir isim dışında hepinizin başımın üstünde yeri var
SG, hemşehrimsin ve bildiğim kadarı ile İstanbul'da bile yakındasın ama abi gel bir çay ısmarlayayım demedin.22 sayfanın yarısı harunla kenan'ın sevişmesinden oluşuyor diye tahmin ediyorum