- 18 Mayıs 2011
- 53.351
- 57.298
- 4.613
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç abartılmadı ki bu adam. Aksine en yoğun eleştirilen oyunculardan biriydi ki örneğin Feghouli de aynen bunun yaptığı kadarını yaptı ve iki şampiyonluk aldırdı abi diye geziyor millet.:falcao:
Hiç abartılmadı ki bu adam. Aksine en yoğun eleştirilen oyunculardan biriydi ki örneğin Feghouli de aynen bunun yaptığı kadarını yaptı ve iki şampiyonluk aldırdı abi diye geziyor millet.
Sorunun cevabı ise net ve tartışmasız şekilde Harry KEWELL'dır. Tek artısı Leedsli itleri kudurtmasıdır, bir de Bordeaux'ya sapladığı gol.
Tahlillerini sık sık provokatif niyetle oluşturulmuş ve radikal düşüncenin sınırlarında bulsam dahi keyifle takip ediyorum forumdaş işte irfani vicdanı hür Galatasaraylı diyorum defaatle!!Arda Turan. En iyi döneminde de beğenmiyordum. Kerem de aynı yolda gidiyor.
Balon beklenti vs. bu değil sorulan şey. Şu an ballandıra ballandıra anlatılan ama bunları hiç hak etmeyen futbolcular var. Bence konuyu açan arkadaş bunlar sizce kim demek istemiş.Ben geldigi ilk zamanlari diyorum renktaş. Duruma taa adamin evini döşeyen müteahit bile girdi ve sosyal medyadan fikir sahibi oldu. Sonra sakatlik balonu ortaya cikinca tabi duygular cabuk değişti. Ama o ilk geldigi heyecani asla unutamam. Drogbada bukadar heyecan yasanmamisti galiba. Epeyi bir klas oyuncu açlığı vardi taraftarda
Teşekkürler Ali ahbert, genç nesillerin zihnini açmaya çalışıyoruz. Tecrübe merdivenlerini çıktıkça değerlendirmelerde farklılaşıyor. Yakında büsbütün Hıncal'a bağlayacağız!!Tahlillerini sık sık provokatif niyetle oluşturulmuş ve radikal düşüncenin sınırlarında bulsam dahi keyifle takip ediyorum forumdaş işte irfani vicdanı hür Galatasaraylı diyorum defaatle!!
Benim de aklıma Keita ile birlikte geldi ama o dönemki başarısızlık onların suçu değildi. Ayrıca sahadaki sihrin hiç mi değeri yok?Lincoln
onu unutmustum kesinikli o durLinnes tabiki dolandırıcı herif hiç birşey yapmayıp soydu bizi