Galatasaray Tarihinin Gereksiz Yere En Abartılmış Futbolcusu Sizce Kimdir?

Hiç abartılmadı ki bu adam. Aksine en yoğun eleştirilen oyunculardan biriydi ki örneğin Feghouli de aynen bunun yaptığı kadarını yaptı ve iki şampiyonluk aldırdı abi diye geziyor millet.

Sorunun cevabı ise net ve tartışmasız şekilde Harry KEWELL'dır. Tek artısı Leedsli itleri kudurtmasıdır, bir de Bordeaux'ya sapladığı gol.

Hiç abartılmadı ki bu adam. Aksine en yoğun eleştirilen oyunculardan biriydi ki örneğin Feghouli de aynen bunun yaptığı kadarını yaptı ve iki şampiyonluk aldırdı abi diye geziyor millet.

Sorunun cevabı ise net ve tartışmasız şekilde Harry KEWELL'dır. Tek artısı Leedsli itleri kudurtmasıdır, bir de Bordeaux'ya sapladığı gol.

Ben geldigi ilk zamanlari diyorum renktaş. Duruma taa adamin evini döşeyen müteahit bile girdi ve sosyal medyadan fikir sahibi oldu. Sonra sakatlik balonu ortaya cikinca tabi duygular cabuk değişti. Ama o ilk geldigi heyecani asla unutamam. Drogbada bukadar heyecan yasanmamisti galiba. Epeyi bir klas oyuncu açlığı vardi taraftarda

Arda Turan. En iyi döneminde de beğenmiyordum. Kerem de aynı yolda gidiyor.
Tahlillerini sık sık provokatif niyetle oluşturulmuş ve radikal düşüncenin sınırlarında bulsam dahi keyifle takip ediyorum forumdaş işte irfani vicdanı hür Galatasaraylı diyorum defaatle!!

Ben geldigi ilk zamanlari diyorum renktaş. Duruma taa adamin evini döşeyen müteahit bile girdi ve sosyal medyadan fikir sahibi oldu. Sonra sakatlik balonu ortaya cikinca tabi duygular cabuk değişti. Ama o ilk geldigi heyecani asla unutamam. Drogbada bukadar heyecan yasanmamisti galiba. Epeyi bir klas oyuncu açlığı vardi taraftarda
Balon beklenti vs. bu değil sorulan şey. Şu an ballandıra ballandıra anlatılan ama bunları hiç hak etmeyen futbolcular var. Bence konuyu açan arkadaş bunlar sizce kim demek istemiş.

Yaşanan heyecanın gerçek sebebi transfer sürecinin anormal şekilde uzaması ve forvetsizlik özlemiydi bu arada. Sosyal medyada fazla vakit geçirmek de orada sesi gür çıkan aklı noksan çoğunluğun çığırtkanlığına maruz kalmak suretiyle sizde tarihte hiçbir transfere böyle heyecanlanılmamıştı intibası bırakmış olabilir. Yoksa aklı başında olan her insan bu transferin Drogba, Sneijder, Hagi gibi sansasyonel transferler kadar sansasyonel olmadığının farkındaydı -- bence Roberto Carlos seviyesinde bir transferdi.

Tahlillerini sık sık provokatif niyetle oluşturulmuş ve radikal düşüncenin sınırlarında bulsam dahi keyifle takip ediyorum forumdaş işte irfani vicdanı hür Galatasaraylı diyorum defaatle!!
Teşekkürler Ali ahbert, genç nesillerin zihnini açmaya çalışıyoruz. Tecrübe merdivenlerini çıktıkça değerlendirmelerde farklılaşıyor. Yakında büsbütün Hıncal'a bağlayacağız!!

Öyle bi oyuncu yok. Bizde kim iyiyse ona iyi denir kim köuyse onada kötu denir

Hiç düşünmedim dolayısıyla bilmiyorum.

Cicaldau. Ligin ilk yarısında bu adamı övmeyenler futbol cahili ilan edliyordu.
2 numara Selçuk İnan. Özellikle basın tarafından.

Geri
Üst Alt