Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.674
- 2.538
- 458
Şampiyon yapacak orta saha tandemi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon yapacak orta saha tandemi.
Torreira'dan mı bahsettiler? Tekniği ortalamanın üzerinde bir futbolcu, pas kalitesi de yine aynı şekilde. Sadece ilk kontrol becerisi bile Taylan ve Berkan'ı 10'a falan katlar.Bugün tam tersini söylüyorlardı radyoda. Çok dinamik ama toplam ilişkisi çok iyi değil diyorlardı.
Şu adam formamızı giyerse Aras kargo dışında bir firmayla çalışmam 1 seneAras kargo torreira geldi mi. Bize postala
Bence tam tersine topla ilişkisi gayet iyi Torreira'nın hele ki bizim orta sahalara bakarakBugün tam tersini söylüyorlardı radyoda. Çok dinamik ama toplam ilişkisi çok iyi değil diyorlardı.
Muhteşem olur. Gueye zaten 8 numara özellikleri üst düzey bir futbolcu. İkisi birlikte defans katkısını geçtim hücum katkısını da üst seviyeye çıkartır.Gueye ile alınsa olur mu
O zaman ikiside gelsin level atlarız. Sana güveniyorum Aras bey.Muhteşem olur. Gueye zaten 8 numara özellikleri üst düzey bir futbolcu. İkisi birlikte defans katkısını geçtim hücum katkısını da üst seviyeye çıkartır.
Ayrıca başka bir yerde de Savic için Lazio'ya 50m£ + Torreira teklifi yapıldığını söylemiş birisi ama kayda değer bir hesap değil.
Savic için Lazio'nun 70-80 milyon beklentisi olduğunu düşünürsek, 20 milyon ederi olan bir eşantiyon denilebilirGalatasaray eşantiyon olarak verilecek bi topcuyu mu almaya calısmakta!!
Florentino isterük diyim@Musap Aydinli şuraya iki mesaj bırak da belki tekrar haber falan düşer önümüze![]()
İkisi birlikte gelsinFlorentino isterük diyim