Galatasaray Torreira'yı İstiyor!

Bugün tam tersini söylüyorlardı radyoda. Çok dinamik ama toplam ilişkisi çok iyi değil diyorlardı.
Torreira'dan mı bahsettiler? Tekniği ortalamanın üzerinde bir futbolcu, pas kalitesi de yine aynı şekilde. Sadece ilk kontrol becerisi bile Taylan ve Berkan'ı 10'a falan katlar.

Futbolcuyu ilk defa izleyecekler varsa videolar yanıltıcı olabilir ama şu videoda en azından top ile becerisini görebileceğimiz yerler var ki bence EPL için bile yeterli bir seviyedeydi ama tutunamadı. Saha içinde kaldığı sürece zaten hayalini bile kuramayacağımız seviyeleri görebilecek bir futbolcu Torreira ama mental olarak cidden çok zayıf ve duygusal bir futbolcu. Maç içinde de bazı reaksiyonlarından zaten anlaşılıyor o yönü ama takıma katacağı dinamizm bile bize seviye atlatır. Önüne ya da yanına bir b2b daha koyulursa Avrupa'da kupa hayali bile kurdurtur. Son sezonunu takip etmedim ama kötü bir sezon geçirmiş Fio'nun en iyi oyuncusu diyor takip edenler.

hafizam yaniltmiyorsa , *arsenale gelmeden once sampdo da sezon toplaminda ligin en fazla ve basarili *tackle sayisinda ilk 3te idi.

o donem kafamdaki hayali kurgu da sentezim orta uclu de;
bu ,yaninda bennacer cift pivot hibridler, deep player maker olarak *de paul eklemistim.
o donem sampdo dan bu, empoli den benna , udine den de paul uclusu.....

kendisi tipoloji olarak italya ligi tandansli nazarimda *zanzara tarzinda diger bir deyisle ; sivri sinek. bi nevi *rakipler orta sahalar icin korkulu tur.
*bennacer de bu turde bir oyuncu benim ozelimde, oyun kuruculugu ve liderligini sevdigim keza *de paul'un defans yaparken ki hali de boyle...
bizim eskilerden emre b de boyle idi biz ve italya doneminde. keza okan'in 96~00 donemindeki hali de....

bir onceki mesajim da belirttigim uzere, *gelirse detaylica bir kac sey karalariz gerek gorulurse.

kisaca ; dogru tipoloji ve profil.

Ayrıca başka bir yerde de Savic için Lazio'ya 50m£ + Torreira teklifi yapıldığını söylemiş birisi ama kayda değer bir hesap değil.

Cok cok iyi bi adam ama asla buraya gelmek istemez. Ayrica double pivot olmuyor alirsak 4-3-3 / 4-1-4-1 dusunmek zorundayiz Arsenal bu durumun aynisini yasadi

Geri
Üst Alt