Tier 1 Galatasaray, Ugochukwu Transferini Bitiriyor

Istermisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
oulaiyi ye 30-40 verecektik bunu kiralıyoruz o açıdan olumlu. ama ben orta sahada olmuş oyuncu taraftarıyım. hayırlı olsun beklenenden iyi çıkar umarım.

Yer kaplayan ya da genişlik tanımına uygun, uzun boylu ve atletizm sahibi orta saha hayali ile geçen son 2-3 sene.. Oyuncu başarılı olur olmaz ayrı konu, bu tip oyunculara yönelmemiz gerekiyor. Genç olması avantaj, pas ve oyun görüşü kötü değil. Bir tek reaksiyon kısmında eksiklik görülebilir o da takım ahengi ve taraftarla halledilir diye düşünüyorum. Umarım yönelimimiz bu şekilde devam eder. Önüne sürekliliği olan ve oyun zekası yüksek bir 10 numara almamız lazım. Çok önemli.

Oyuncunun 6 no olarak kullanıldığı Rennes günlerinden. Bir diğer farkta Rennes son sezonlarda oynadığı takımlardan ziyade daha önde basan ve hücum oynayan bir takımdı. Maç berabere bitmiş diye hatırlıyorum bu arada Theate kötü oynamıştı sanki zaten orada isteneni veremediği için kiralık+ opsiyona gönderilmişti. Bu Rennes'te Truffert, Gouri, Terrier vardı o zaman baya gözde olan oyuncular olarak.

Gecen soylemistim tekrar soyluyorum

Rennes alt yapisindan bok olsa alirim. Eldeki boktan cok daha ust seviye olacagi kesin

İmkan varsa, Can yerine Reijnders alınıp 8.5 rolü verilmek suretiyle 4-3-3 formasyonuna geçelim isterim. O sayede kanatta hücum gücü eldekilerden yüksek bir oyuncu da tercih edilebilir. Hoca bir SS/FA ile 4-2-3-1 de inat edeceği için Can' a yükseldim aslında.

Edit: Yanlış başlık olmuş ama ilintili sayılır.

Son düzenleme:
Bir dahakine 3. Lig topçusu alın, bu kadar elit topçulara ne gerek var, bu başkan ve Okan Hoca, transfer ekibi kanser eder adamı, rakiplerin transfere bak bizim yaptığımız transferlere bak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir dahakine 3. Lig topçusu alın, bu kadar elit topçulara ne gerek var, bu başkan ve Okan Hoca, transfer ekibi kanser eder adamı, rakiplerin transfere bak bizim yaptığımız transferlere bak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bjk kasim quattro diye birini ts yesil burunlu bir garibani aldi u-23 olarak. bizimki en azindan premier ligden, onlara gore baya elit sayilir.

Sartli opsiyon olmasi kötü

Ilk maclarinda asiri olaganüstü performanslar göstermezse oynatilmakta asiri temkinli davranilacak opsiyon devreye girmesin diye

Torreira ve Sara/Lemina ikilisiyle devam ederiz önümüzdeki sezon

U23 şartı olmasa oraya çok daha iyi ve hazır oyuncular bulurduk ama işte mecburen bu tarz genç oyuncular alman gerekiyor, sahaya çıksın notunu veririz, ama ilk izlenimim bizim aradığımız kalitede değil gibi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Ugochukwu transferini biraz Asprilla transferine benzetiyorum. Yaş kontenjanına alınmış, şimdilik ciddi bir maliyete girilmeyen, potansiyelli ama eksileri olan oyuncular. Ugochukwu çok daha heyecanlandıran bir profil. Geldiği noktada da düşüşte değil aksine şimdilik kariyerinin zirvesinde. Beğenmezsek opsiyonunu devreye koymayız ama potansiyeline yaklaşırsa çok büyük bir kazanç olur. Bir sıkıntı görmüyorum. Nhaga ile beraber rotasyonu tamamlayacaklar. Bir tane as 10 ve Sara giderse 8 lazım.

Ben Ugochukwu transferini biraz Asprilla transferine benzetiyorum. Yaş kontenjanına alınmış, şimdilik ciddi bir maliyete girilmeyen, potansiyelli ama eksileri olan oyuncular. Ugochukwu çok daha heyecanlandıran bir profil. Geldiği noktada da düşüşte değil aksine şimdilik kariyerinin zirvesinde. Beğenmezsek opsiyonunu devreye koymayız ama potansiyeline yaklaşırsa çok büyük bir kazanç olur. Bir sıkıntı görmüyorum. Nhaga ile beraber rotasyonu tamamlayacaklar. Bir tane as 10 ve Sara giderse 8 lazım.
Net bir şekilde rotasyon oyuncusu olacağı bariz bir adam. Geçen sezon Lemina ve Torreira oyundan çıktığında İlkay Kaan falan giriyordu. Kadroya gayet mantıklı bir ekleme oldu.

Geri
Üst Alt