- 3 Temmuz 2012
- 139.187
- 87.708
- 5.338
günaydın hocamSON DAKIKA | Galatasaray, Burnley forması giyen Fransız orta saha Lesley Ugochukwu’yu kadrosuna kattı. (via @FabrizioRomano)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
günaydın hocamSON DAKIKA | Galatasaray, Burnley forması giyen Fransız orta saha Lesley Ugochukwu’yu kadrosuna kattı. (via @FabrizioRomano)
Orada sınır giriyor işte devreye. Sınır olmasa zaten başka şeyler konuşurduk.oulaiyi ye 30-40 verecektik bunu kiralıyoruz o açıdan olumlu. ama ben orta sahada olmuş oyuncu taraftarıyım. hayırlı olsun beklenenden iyi çıkar umarım.
Deal asleepDeal collapsedgelir mi
Hocam takıma u23 topçu da lazım ya haniBoş beleş adamlarla uğraşıyoruz.
Biz Galatasararay'ız
Sneijder, Drogba, osimhen, Mertens, Hagi, baros, Kewell tarzı oyuncular almalıyız.
Oyuncunun 6 no olarak kullanıldığı Rennes günlerinden. Bir diğer farkta Rennes son sezonlarda oynadığı takımlardan ziyade daha önde basan ve hücum oynayan bir takımdı. Maç berabere bitmiş diye hatırlıyorum bu arada Theate kötü oynamıştı sanki zaten orada isteneni veremediği için kiralık+ opsiyona gönderilmişti. Bu Rennes'te Truffert, Gouri, Terrier vardı o zaman baya gözde olan oyuncular olarak.
bjk kasim quattro diye birini ts yesil burunlu bir garibani aldi u-23 olarak. bizimki en azindan premier ligden, onlara gore baya elit sayilir.Bir dahakine 3. Lig topçusu alın, bu kadar elit topçulara ne gerek var, bu başkan ve Okan Hoca, transfer ekibi kanser eder adamı, rakiplerin transfere bak bizim yaptığımız transferlere bak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Guzel mac cikariyordu, hele o kilit antalya macini cozmustu.. keske kalsaydiIlk alinmasi gereken herif Noa Lang idi. Yine hatalar üzerinden gidiyoruz
CL maclarinda da cok iyiydi. Bize kilit acacak adam lazim, onlari yapiyprdu. Neden alinmuyor anlamiyorum. Böyle uyum saglayan topcu cok nadir.Guzel mac cikariyordu, hele o kilit antalya macini cozmustu.. keske kalsaydi
aynen, suan besiktasa gitse cok pis kiskanirdim.. biraz vizyon eksikligmiz var zamaninda Erdem Timur bu eksigi kapatiyordu..CL maclarinda da cok iyiydi. Bize kilit acacak adam lazim, onlari yapiyprdu. Neden alinmuyor anlamiyorum. Böyle uyum saglayan topcu cok nadir.
herif 1 mac faydalı oldu 2 gol attı o macta bile kötü oynadıIlk alinmasi gereken herif Noa Lang idi. Yine hatalar üzerinden gidiyoruz
Net bir şekilde rotasyon oyuncusu olacağı bariz bir adam. Geçen sezon Lemina ve Torreira oyundan çıktığında İlkay Kaan falan giriyordu. Kadroya gayet mantıklı bir ekleme oldu.Ben Ugochukwu transferini biraz Asprilla transferine benzetiyorum. Yaş kontenjanına alınmış, şimdilik ciddi bir maliyete girilmeyen, potansiyelli ama eksileri olan oyuncular. Ugochukwu çok daha heyecanlandıran bir profil. Geldiği noktada da düşüşte değil aksine şimdilik kariyerinin zirvesinde. Beğenmezsek opsiyonunu devreye koymayız ama potansiyeline yaklaşırsa çok büyük bir kazanç olur. Bir sıkıntı görmüyorum. Nhaga ile beraber rotasyonu tamamlayacaklar. Bir tane as 10 ve Sara giderse 8 lazım.