Galatasaray, Victor Nelsson’u Aldı İddiası!

Ortasahaya baskı geldiği zaman defans topu akıllıca çıkarmalı. Luyindama bu konuda saatli bomba malesef. Sakatlığından sonra kendini bulamadı. Luyndamaya güvenemeyiz.

Dediğinde haklısın oyunu ortasaha kurar ama bizim gibi takımlarda ve bizim oyun planında defans topu iyi çıkarabilme özelliğinde olmalı.
Luyi zaten Bomba ama Marcaoda cok bekletiyor topu hasta ediyor resmen

Sports Digitale ÖZEL | Galatasaray, Kopenhag’ta forma giyen 22 yaşındaki Danimarkalı stoper Victor Nelsson’un kadrosuna kattı. Sarı kırmızılı ekip, Danimarkalı oyuncu için 7 milyon Euro bonservis ödeyecek. Ödeme planı ise 4 yıla yayılacak.

hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim

7 milyon euro stopere gömmek...

Ciddiye alınacak bir kaynak mı? Kattı iddiası desek daha doğru

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyun tarzını biraz Kjaer'e benzetiyorum. Bonservisinin yüksek olmasının sebebi malum, genç olması. Alan kontrolüne sahip akıllı stoperler iyidir.

İyiyse sevindim doğru profil

Seneye denayerde boşa çıkıyo onuda alıp luyi ve marcaodan kurtulalım iyi bi tandeme sahip olalım

Yrni tdmizde gelirse mis

Önlerinede gedson berkan yaptıkmı iskeleti kuruyoruz

Gedsonuda ilk bunlar açıklamıştı

izleyen varmı adamı nasıl topçu

Luyindama 3 Milyon ve üzerine satılacaksa mantıklı hamle ama bunların tutturduğu haber var mı bilmiyorum. Larsen,Moreno,Tanganga hepsinde yanıldılar.

2 sene önce menajer bir arkadaşım izlememi istemişti. Geçen sene sadece 2 maçına bakabildim. Ondan önceki sene 10 maç falan izledim. Avrupa ligi dahil.
Kjaer gençken çok savruk ve sakar bir oyuncuydu, ne olduysa Sevilla sonrası oldu açıkçası FB'de de öyle iyi değildi.

Bu da Kjaer'in gençliği gibiyse üzücü olur.

Oyunca hakkinda bir bilgim yok , izleyen bilen varmı

Geri
Üst Alt