GSC Portal Galatasaray Yeni Hocasını Buldu

Tüpçü hayatının en başarılı ve muhtemelen tek başarılı operasyonuna imza attı. 1 yıl içinde Fatih Terim'i çalıp yerine Hamza'yı kakaladı.

Sneijder ona bu lafların hesabını sorar.

I am the one who knocks!

Ben bu anlaşmadan şunu anlarım, önümüzdeki sene için Mircea Lucescuyla anlaşılmış, Mayısa kadar emanetçi hoca bulunmuştur. Birçok insan gibi 3-4 sene içerisinde Hamza Hamzaoğlunun Galatasaraya geleceğini bende düşünüyordum. Umarım erken bir seçim olmamıştır ve iki taraf içinde hayırlısı olur. Aklımdaki isim ise Hikmet Karamandı. Adam futbolu 7/24 takip ediyor ve taktik konusunda oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Öte yandan ister Mustafa Denizli ister Yılmaz Vural kim olursa olsun Prandelliden iyi performans göstereceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hayirlisi olsun

★★★》☆

Sneijder konusunda herkes yanılıyor.
Hiç bir antrenör takımın en kaliteli oyuncusunu kaybetmek istemez. En azından Hamza piyon olacak olsa da egolu bir adam değil, naiftir.
Sneijder bu takımdan gönderilirse bunu yönetim yapar, Hamza değil. Hamza kendi selameti için verim almaya çalışır elinden geldiğince.
Fakat bu kadar çöp Türk'ün olduğu yerde Sneijder'den verim alamaz o da ayrı bir konu. :d

Burak'ı kesebilecek nadir hocalardan biriydi. Rahat olun, bu Burak Hamza'nın takımında asla 11 oyuncusu olamaz.

Ocak'tan sonra takımda 2-3 tane cok yönlü forvet görmemiz muhtemel, cünkü her yazısında komple hücumculara hasta oldugunu belirtiyor. Gekas'ı yollatıp Niaasse'yi aldırmasının nedenide bu..

Sneijder meselesi dışında akhisar2a o yoklunda oynattığı futbol güzeldi.İnşaallah yararlı olur

Burakı kesmez belki ama şu saatten sonra selçuku oynatacak hoca yoktur
sneijderide yedek bırakamaz
arenada ya da dışarıda selçuka ve onu oynatana fena tepki olacak

Sneijderi şöyle bi ortamda yedek bırakabilecek cesareti yok yapamaz yedirirler buna. Rahat olun. Devre arası 100 bin Euroya hızlı koşan zenci alırız 1-2 tane

Ya arkadaslar lafi nerenizden anliyorsunuz ?

Adam Galatasaray'da, Milli takimdaki kadar hareketli oynamadigini soylemis. Sneijder de takim arkadaslarina kosmuyorlar diye sikayette bulunmustu.

Bunlar elele verip daha guclu cikarlar. Lutfen sacmalamayin
Aynen öyle demiş zaten bizim insamızda okumak ya da okuduğunu anlamak konusunda ciddi problem var süper demiyorum ama Hikmet Karaman dan da Susiç tende Korkmazdan da iyidir

Bunun Sneijder için söyledikleri bir türlü Sneijder'in kulağına gider. İlk günden tavır yapar. Sneijder'i devre arası gönderecekler. Operasyon tamamlanmak üzere.

Sağlamsa Lassa

off yine başladınız ya.destek olun.yarın antrenmana çıkar,sneijderle sarmaş dolaş olur,biter.

keşke abdullah avcı gelseydi selçuk'u yedek bırakacak tek adam :)

Geri
Üst Alt