Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.738
- 94.849
- 4.978
Yeni yönetimin maaş ve transfer politikasını destekliyorum bu tabloya bakarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman almayacaksin o tip oyunculari hocam.Doğru mantıkta senin ligin de 1 verilecek oyuncuya 1 vererek olmuyor işte.
Atıyorum PSV'de götze 1 milyona oynuyorsa sen buraya getirmek istesen 1 milyona oynatamıyorsun işte.
yav kardeşim sende hep zihniyet kafa diye insanları aşağılamaya devam et bravo. fikrini yaz geç. Ne diye kibir yapıyorsun yahu.Bu zihniyet sayesinde buralara geldik, aynı kafa devam. Bravo.
Aşağılama gibi bir niyetim olamaz. Kötüyü baz alıp daha kötüye gitmeyi kabullenmeyi doğru bulmuyorum sadece.yav kardeşim sende hep zihniyet kafa diye insanları aşağılamaya devam et bravo. fikrini yaz geç. Ne diye kibir yapıyorsun yahu.
Kuluplerin tek yolu zaten satilmalari, 2021 olmus hala ozel sirket gibi yonetilmiyorlar . Sonra kim parasiz kaliyor ve borclari odeyemez hale gelirse zaten kapansin gitsin. Hala devlet bunlari (biz dahil) elde tutuyor olacak gibi degil bana sorarsan.Yapılandırmada yaklaşık 6.5 milyar ödeyecekmişiz, kafamdaki gibi.
Fener 10 milyardan fazla ödeyecek.
Kulüpler kapatılmalı veya satılmalı, bu şımarık iş adamlarının oyuncağı edilmemeli daha fazla. Bilançoların hepsi şok edici.
rakamlara hızlıca göz attım. fb'den yaklaşık 200 milyon fazla zarar yazmışız.
futbolcu satışında 100 milyon eksiğiz, mağazacılıkta 50 milyon eksiğiz, futbolcu/teknik ekip maaşlarında 50 milyon fazlayız. 200 milyonluk fark bu kalemlerden geliyor.
bu fark ileriki senelerde kapanacaktır çünkü fb'nin önümüzdeki 4 yılda 960 milyon TL'lik kontratı var. bizim ise sadece 320 milyon (bu transfer döneminde gelen kontratlar hariç).
bilançoda futbolcu kadromuzun değeri 87 milyon TL görünüyor. bu kadar düşük görünmesinin sebebi de bu sezon sözleşmesi biten çok futbolcu olduğundan itfa paylarının yüksek olması. kadronun gerçek değeri ile 87 milyon TL arasındaki farkı da toplam alacak rakamına eklemek çok mantıksız olmaz.
borç alacak farkına fazla takılmayın bence. negatif sermayeli futbol kulupleri icin anlamlı bir veri oldugunu düşünmüyorum. sadece geçmişte ne kadar zarar ettiğinizi gösterir, gelecek için bir fikir vermez.
gerek yok ben yorumladım zatenRakamlarin detaylarini belirtseydin iyi olurdu. Ona gore yorumlayabiliriz.