Aynen öyle bir yandan futboldaki ruhu tamamen öldüreceğini düşünüyorum ancak UEFA'ya da iyi oluyor.Adamlar şike yapsın, sen de tescille ama hiç bir yaptırımı olmasın, iç işlere karışmayız desin.Yok öyle dünya uğraşsın dursun şimdi.
Canım zaten beş ligden en iyi olan üçü orada ve hepsi de sağlam takımlar.
Her sene banko favori olanlar. Sadece ölen rekabet olur ama en zayıfı bile iyi ekmek yer ve zamanla güçlenebilir.
Bizi bu ligde on senedir yediler. Elimize tutuşturmak hatta ortalığı karıştırmak için harika bir koz geçti.
Bu kulüplerin bize davet göndereceğine inanıyorum. Olmadı, biz yollarsak kabul göreceğini.
Yabana atılacak bir kitle değiliz. Para önemli bir güç, inkar edemeyiz.
Bize burada herkes karşı madem, bir şekilde biz de karşılık vermeliyiz.
İstersek ondan sonra ligde misal bu ortalamada bile gitsek kendi adıma üzülmem.
Tüm as hedefimiz orası olsa, mutlu olurum.
Yaptırımları muhtemelen işte bu şampiyona ve dünya kupasından men etme, futbolcu bazlıda, küme düşüremezler, es geçiyorum, muazzam kargaşa çıkar, ekstra TR ligine karışma, adamlar ne yapmış ki sen düşüreceksin, şike mi, sen sulandırdın gemiyi zaten başta...
Geriye tek sıkıntı transfer şeysi diye düşünüyorum.
E bunun kime ne faydası var. Oldu diyelim, eninde sonunda bu saçma organizasyonu da etkileyecek.
Ama kaldı ki bu oldu. Verdi, hepsi yetiştirecek kapasitede kulüpler. Biz de yaparız. Beş sene sürünür, altıncı sene keyfini süreriz.
Tek lig yok orada, o da Bundesliga. Küresel bir savaş var, futbol üzerinden bile.
Benim okuduğum şey bu. İtalya idi sanırım destek açıklamasını da verdi kurum olarak.
Kendi gücünü kendi yaratabilecek kulüpler olamasaydı, elbette tırsardım, yaptırım açısından.
Bir tek geriye Almanlar kalmış...Öyle öleceğime de böyle ölmeyi tercih ederdim.
GS hayalimizdeki gibi o paralarla pilotunu da kurar, aralarında transfer olayını da misal yaparlar.
Yine de o dediğim transfer olayı da gelse atıyorum, halledilirdi. Hayırlısı bakalım.
Yönetim en azından bir kere sağlam yumruk vurup siyasete kadar resti çeksin.