Galatasaray'a Avrupa Süper Ligi Yolu Gözüktü!

Havuzdan çıkalım, ligden çekilelim diyorduk buyrun fırsat 😃 bu kurulacak ligin futbola ihanet olduğunu düşünüyorum ama bir kaç haftadır superligde tiyatro izlemekten çok sıkıldım.İnsallah böyle bir davet alırız.
Yoksaa M.Cengiz başkan yarın yapacağı açıklama bunla ilgili mi, böyle bir şey olabilir mi

Bir sene burada mücadale edip lige geri dönme imkanımız olursa ki buna ne TFF ne de uzun kişi izin verir . Ligin içinden geçeriz döndüğümüzde o parayla ama işte maalesef buna izin çıkmaz . Sürekli çağrılsak sadece orda oynasak o zaman da en az 2-3 sene çok fena madara oluruz

Havuzdan çıkalım, ligden çekilelim diyorduk buyrun fırsat 😃 bu kurulacak ligin futbola ihanet olduğunu düşünüyorum ama bir kaç haftadır superligde tiyatro izlemekten çok sıkıldım.İnsallah böyle bir davet alırız.
Yoksaa M.Cengiz başkan yarın yapacağı açıklama bunla ilgili mi, böyle bir şey olabilir mi
Faks gelmiş kulübe

değerlendiriliyomuş

Aynen öyle bir yandan futboldaki ruhu tamamen öldüreceğini düşünüyorum ancak UEFA'ya da iyi oluyor.Adamlar şike yapsın, sen de tescille ama hiç bir yaptırımı olmasın, iç işlere karışmayız desin.Yok öyle dünya uğraşsın dursun şimdi.
Canım zaten beş ligden en iyi olan üçü orada ve hepsi de sağlam takımlar.
Her sene banko favori olanlar. Sadece ölen rekabet olur ama en zayıfı bile iyi ekmek yer ve zamanla güçlenebilir.

Bizi bu ligde on senedir yediler. Elimize tutuşturmak hatta ortalığı karıştırmak için harika bir koz geçti.
Bu kulüplerin bize davet göndereceğine inanıyorum. Olmadı, biz yollarsak kabul göreceğini.
Yabana atılacak bir kitle değiliz. Para önemli bir güç, inkar edemeyiz.
Bize burada herkes karşı madem, bir şekilde biz de karşılık vermeliyiz.
İstersek ondan sonra ligde misal bu ortalamada bile gitsek kendi adıma üzülmem.
Tüm as hedefimiz orası olsa, mutlu olurum.

Yaptırımları muhtemelen işte bu şampiyona ve dünya kupasından men etme, futbolcu bazlıda, küme düşüremezler, es geçiyorum, muazzam kargaşa çıkar, ekstra TR ligine karışma, adamlar ne yapmış ki sen düşüreceksin, şike mi, sen sulandırdın gemiyi zaten başta...

Geriye tek sıkıntı transfer şeysi diye düşünüyorum.
E bunun kime ne faydası var. Oldu diyelim, eninde sonunda bu saçma organizasyonu da etkileyecek.
Ama kaldı ki bu oldu. Verdi, hepsi yetiştirecek kapasitede kulüpler. Biz de yaparız. Beş sene sürünür, altıncı sene keyfini süreriz.

Tek lig yok orada, o da Bundesliga. Küresel bir savaş var, futbol üzerinden bile.
Benim okuduğum şey bu. İtalya idi sanırım destek açıklamasını da verdi kurum olarak.
Kendi gücünü kendi yaratabilecek kulüpler olamasaydı, elbette tırsardım, yaptırım açısından.
Bir tek geriye Almanlar kalmış...Öyle öleceğime de böyle ölmeyi tercih ederdim.

GS hayalimizdeki gibi o paralarla pilotunu da kurar, aralarında transfer olayını da misal yaparlar.
Yine de o dediğim transfer olayı da gelse atıyorum, halledilirdi. Hayırlısı bakalım.
Yönetim en azından bir kere sağlam yumruk vurup siyasete kadar resti çeksin.

2020-10-02 (156).webp

350 milyon euro vereceklerse göt sponsorluğunda avrupa süper liginin reklamını bile alabiliriz, no problem.

Kaynak saglam mi?
Kizilyildiz'i kim takip ediyor? Siyasi mi?

Adamlar turistik vize vermiyor lan artık kurdukları elit lige Türk takımı mı alacaklar, abi niye gerçekleri görmüyorsunuz bir türlü 10-15 sene önceki hoşgörü bolluk yok artık dünya başka bir yere evriliyor ve biz bu sürecin iyi bir yerinde değiliz

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılsak her sezon 350 milyon euro ve bunun yayın geliri reklamı falanda var düz 500 milyon euro de

bizdeki kuru düşününce iş korkunç bir hal alır

verin lan wild kartımızı

Geri
Üst Alt