- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Rangers CelticBalon.
Ajax Porto banko bu lige gelir. 3.takımı da kestiremiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rangers CelticBalon.
Ajax Porto banko bu lige gelir. 3.takımı da kestiremiyorum
parası çok iyi ama...Denizlispora doneriz
ali kocun tek yurt disi baglantisi var oda acunAli koç yurtdışı bağlantılarını kullanıp feneri katar. Bizi de dışarıda bırakır.
Ali koç yurtdışı bağlantılarını kullanıp feneri katar. Bizi de dışarıda bırakır.
Vay şerefsiz AliAli koç yurtdışı bağlantılarını kullanıp feneri katar. Bizi de dışarıda bırakır.
oranın Fetösü kim olur acaba? hani belki biri üfürüp dua ederek şansa falan alırızya o kupayıHavuzdan çıkalım, ligden çekilelim diyorduk buyrun fırsatbu kurulacak ligin futbola ihanet olduğunu düşünüyorum ama bir kaç haftadır superligde tiyatro izlemekten çok sıkıldım.İnsallah böyle bir davet alırız.
Yoksaa M.Cengiz başkan yarın yapacağı açıklama bunla ilgili mi, böyle bir şey olabilir mi

He o yuzden sürekli italyanlarla transfer sikesi yapiyor. Barcanin sponsoru olması falan da acun sayesinde.ali kocun tek yurt disi baglantisi var oda acun
Sanmıyorum ya Sevilla falan olabilirRangers Celtic
bu ülkeden biri katilacaksa GS olur yapma gözünü seveyim istedigi kadar baglantisi olsunHe o yuzden sürekli italyanlarla transfer sikesi yapiyor. Barcanin sponsoru olması falan da acun sayesinde.
Arsenal ve Milan son senelerde ne bok basarmislarda bunlarin garanti yerleri oluyor?
Celtic Kizilyildiz Galatasaray