Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.346
- 10.241
- 1.088
taraftar sayın ve dünyadaki bilinirliğin.
Türk taraftar sayısının fazla olması bir anlam ifade etmiyor ki. Alım gücü son derece düşük bir kitleyiz bize ne satacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftar sayın ve dünyadaki bilinirliğin.
rangers alınır celtic alınır benfica porto alınır türkler dışında pek bir bilinirliğimiz olduğunu sanmıyorum sosyal medyadaki türkler çok fanatiktaraftar sayın ve dünyadaki bilinirliğin.
sarkozynin oğlu bile galatasaray forması giyiyor snop dog rapçi oda galatasaray forması giyiyor afrikada bile türkiyeyi duymayan galatasarayı biliyor özellikle 90 lı ikibinli kuşaklar.rangers alınır celtic alınır benfica porto alınır türkler dışında pek bir bilinirliğimiz olduğunu sanmıyorum sosyal medyadaki türkler çok fanatik
Çağrılmayan takımdan alırsın şu an forvetimiz duvan zapata olsa kim istemez örneğinTamam da senin paran artıyorsa o ligdeki rakiplerin parası da artıyor. Yani senin talip olduğun oyuncuya onlar da talip olabilir. Hatta paran çok olursa bu kaçınılmaz bir durum. Oyuncu bize neden gelsin?
abi gs canımız ciğerimiz de sarkosykinin oğlu nasıl bir kıstassarkozynin oğlu bile galatasaray forması giyiyor snop dog rapçi oda galatasaray forması giyiyor afrikada bile türkiyeyi duymayan galatasarayı biliyor özellikle 90 lı ikibinli kuşaklar.
Onlar reddetmiş Doğu. Katılıyorum söylediğine ancak onların listede olmama sebebi istememeleri.Yorumlar inanılmaz abartılı sanal dünyada falan mı yaşıyorsunuz diğer davetli 3 takımın biz celtic ve kızılyıldız olduğuna pek ihtimal vermiyorum psg bayern gibi takımlae dururken özellikle
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre ben bugünü unutmayacağım. Bu başlığı da kısa yollarıma ekliyorum hahahah. Akıyor maşallah. Bazıları iyi niyetli ama önerme yok.abi gs canımız ciğerimiz de sarkosykinin oğlu nasıl bir kıstas
Resmi bir açıklama var mı kabul etmediklerine dair ?Onlar reddetmiş Doğu. Katılıyorum söylediğine ancak onların listede olmama sebebi istememeleri.
UEFA ve yerel ligleri. Ret ettiklerini söyledi dün gece. Açıklama yaptı UEFA tüm Alman ve Fransız takımlarına tepkilerinden dolayı teşekkür etti.Resmi bir açıklama var mı kabul etmediklerine dair ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
NEİNAjansspor yasaklı kaynak mıydı tam hatırlayamadım
Bir haber paylaşmışlar da
Türk taraftar sayısının fazla olması bir anlam ifade etmiyor ki. Alım gücü son derece düşük bir kitleyiz bize ne satacaklar.