Galatasaray'a İhanet Eden Futbolcular

Kıçınızdan yorumluyorsunuz çoğu şeyi. İhanet deyince illa takım kadrolarını Aziz Yıldırım'a iletmiş olması gerekmiyor. 8 yılda milyonları cebine indirip oyununun üstüne bir gram koymuyorsan bunun adı ihanettir.
İhanet daha çok bu adamları takımda tutandır bana kalırsa.

Keita'nin gonderilme sebebi yoktu.

Bos yere gonderdik adnans Cebe para indirecek diye

Transfersiz geçen günler de böyle konular iyi hit yapar.Emin kardeşimi kutluyorum,gazeteci olsaymış iyiymiş.

OOOOOOOOOOOO KRAL KADER KEITAAAAA

BX1GNG.jpg

bu ihanet olayıda fenerlilerin lobi diyip durmasına benzedi iyice.

Burada yazılı isimlerle ilgili analizler bir bakıma doğru diyebiliriz ama bu sebepler genel olarak ihanet nedeni sayılmaz bence. Hele bazıları o kadar çapsız ki, ihanet etse ne olur etmese ne olur diyebileceğimiz isimler.

Esas Galatasaray'a ihanet edenleri saymaya başlarsak buradan Fizan'a yol olur. Bunlar çoğunlukla da UEFA kadrosu içinde ki isimlerden oluşur. Bazıları doğrudan takımı satıp başka kulüplere (ve hatta sonradan ezeli rakiplere) gitmiştir.

Bazıları ise camiadan ayrıldıktan (veya gönderildikten) sonra kulüp hakkında atıp tutmaktan hiç çekinmemiş, her fırsatta kulübü kötülemiş, hizipçi duygularıyla yerli-yabancı ayrımcılığı yapmışlardır.

Yaw He Heeeee!.... Diyiyoruz ve İhanet le salla başı al maaşı deyimlerinin sözlük anlamlarının konuyu açan kardeşim tarafından tekrar gözden geçirilmesini talep ediyoruz...

Yaw He Heeeee!.... Diyiyoruz ve İhanet le salla başı al maaşı deyimlerinin sözlük anlamlarının konuyu açan kardeşim tarafından tekrar gözden geçirilmesini talep ediyoruz...

Sözlüklerden bahsetmek için fazla iddialı bir insan olmadığını bu mesajdan görebiliyoruz bence çok uğraşma.

Burada yazılı isimlerle ilgili analizler bir bakıma doğru diyebiliriz ama bu sebepler genel olarak ihanet nedeni sayılmaz bence. Hele bazıları o kadar çapsız ki, ihanet etse ne olur etmese ne olur diyebileceğimiz isimler.

Esas Galatasaray'a ihanet edenleri saymaya başlarsak buradan Fizan'a yol olur. Bunlar çoğunlukla da UEFA kadrosu içinde ki isimlerden oluşur. Bazıları doğrudan takımı satıp başka kulüplere (ve hatta sonradan ezeli rakiplere) gitmiştir.

Bazıları ise camiadan ayrıldıktan (veya gönderildikten) sonra kulüp hakkında atıp tutmaktan hiç çekinmemiş, her fırsatta kulübü kötülemiş, hizipçi duygularıyla yerli-yabancı ayrımcılığı yapmışlardır.

Adına ister ihanet deyin, ister formanın hakkını vermeme beni bağlamaz. Dediklerine katılıyorum ama ben son yıllardaki oyuncuları saydım. Yoksa hiçbiri Emre değil bu adamların.

Eboue ve Drogba hariç katiliyorum. Özellikle Drogba kismi hiç olmamiş.

Adına ister ihanet deyin, ister formanın hakkını vermeme beni bağlamaz. Dediklerine katılıyorum ama ben son yıllardaki oyuncuları saydım. Yoksa hiçbiri Emre değil bu adamların.

Elbette ihanetlerde var içlerinde yok değil tabi. Ama bazılarına formanın hakkını vermediler diyebiliriz. Veya bazılarının ihanetini görmezden bile gelebiliriz, çünkü o derece çapsızlar. Ama analizlerine genel olarak katılıyorum.

abi naaptın ya... bütün uefa kadrosunu yazmışsın nerdeyse :D

takımda nasıl ikilik yarattıklarını herkes biliyor özellikle yabancı oyunculara karşı. futbolu bıraktıktan sonrada G.Saray'a sallamaktan geri kalmamışlardır bu muhteremlerin işleri güçleri G.Saray başkanları ve t.direktörlerine arkadan sallamak.

Bir de Super Mod olacak yillarin Onursalina dolayli yoldan kufrediyor.

Bu tip Galatasarayin birlik beraberlige ihtiyaci oldugu gunlerde provokasyon yaratmaya calisanlari linc edelim arkadaslar lutfen. Arkadasa serbestce sovebilirsiniz kendisine ceza vermedigi surece.

$

Bir de Super Mod olacak yillarin Onursalina dolayli yoldan kufrediyor.

Bu tip Galatasarayin birlik beraberlige ihtiyaci oldugu gunlerde provokasyon yaratmaya calisanlari linc edelim arkadaslar lutfen. Arkadasa serbestce sovebilirsiniz kendisine ceza vermedigi surece.

$

Önce AS yazdım sonra senin seviyenin bunu küfür olarak algılayacağını bildiğim için VAS'a çevirdim Kerim kardeş. Ayrıca yaşını bilip konuşursan sevinirim burada bir büyüğün var.

Önce AS yazdım sonra senin seviyenin bunu küfür olarak algılayacağını bildiğim için VAS'a çevirdim Kerim kardeş. Ayrıca yaşını bilip konuşursan sevinirim burada bir büyüğün var.

Yasinin adami ol o zaman. Pardon once adam olman gerekirdi degil mi?

Bu sahis yuzunden forumu birakiyorum arkadaslar bilginize.

copyrighted by ahmet k.

$

Geri
Üst Alt