Emin Empak
Aslan Üye
- 21 Kasım 2008
- 8.364
- 70
- 323
Hayir. Moderatör olan bir sahisin "Galatasaray´a ihanet eden futbolcular" diyip, formamizi terleten oyuncularimizi taraftarlarin önüne atmasini yadirgiyorum. Hemde "ihanet" gibi agir bir suclama ile.
Bu adamlari Para mi calmis ? Bir arkadaslarinin zorla irzina mi gecmis ?
Ben bu forumu bir kac aydir dikkatli bir sekilde inceliyorum...
Mesela:
AKP düsmani dolu burasi... (Bende muhalif bir yapiya sahibim) O yüzden devamli Hükümet ve onun ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devleti elsteriliyor... Iyi tamam güzel, ben herzaman elestiriyi seven bir insanim.
Bunu yapmayanlara "koyun" dahi diyorlar... Tabiki forum disinda bazi AKP´liler ise bu sekilde elestiri yapanlara "hain" ve "Capulcu" diyorlar.
Simdi Galatasaray´i elestiren, yapilan yanlislari ve cifte standartlari ortaya döken insanlara ise yan göz ile bakiniyor burda... Oysaki herseye eywallah diyip, paralari cebe atan insanlardan ziyade, Galatasaray´i acik acik elestirebilen insanlar bu kulübe gelecekte daha büyük katki sagliyacaktir.
Ne yapalım her şey tozpembe hep destek tam destek mantığıyla takımın geleceğinin topuğuna mı sıkalım? Zamanında Servet'e karşı konuşurken de şark zihniyetliler "vefa, yedirmeyiz, blablabla" siksiği yapıyordu. Sonra herif kendini takımdan büyük görmeye başladı. İhanet için illa Aziz'in altına yatmış olmaları gerekmiyor. Sen iş yerinde aldığın paranın karşılığını vermiyor ya da vermek için çabalamıyorsan bu da aldığın paraya ihanettir.