Galatasaray'da Başkanlık Seçiminin Tarihi Belli Oldu!

Bu Metin Öztürk de yok bayrak sallayın Mayısta biz gelirsek falan Dursun gibi geliyor bana tamamen hissiyat.

Kesinlikle ağır başlı be yaptığını bilen ve yapılanmayı iyi yapacak biri şart.

Ahmet Yüce Ocaklı ✅
Cemal Özgörkey ✅
Adnan Öztürk ✅

Altında da iyi bir yönetim olmalı ve hatta bu üç isimden diğer ikisi de yönetimde olmalı.

Aralarında en çok Adnan Öztürk’ü isterim ama bakalım.

Aysal veya Dursun Allah korusun. Bir kere en kötüyü ve en çarçur edeni gördük bir daha görürsek 10-20 yıl kendimize gelemeyiz 14 seneyi unuturuz.

🔥🔥🔥🔥Evet gelen son istihbaratlara göre muhtar kent tarafında bi hareketlenme olmuş hayırdır inşallah😉😉

Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.

muhtar.jpg

İçimden bir ses Eşref Hamamcıoğlu olacak diyor yeni başkanımız. Başarılı olur, olmaz konusu tam bir muamma. Listesinde yer alacak ekibi de önemli. Transferden kim sorumlu olacak, Cenk Ergün ya da Haldun Üstünel tarzı biri olursa iyi. Teknik direktör tercihi ne olacak? Torrent'le devam mı edecek yoksa Fatih Terim'i mi geri getirecek. 3. bir seçenek Okan Buruk ya da Roger Schmid tarzı tecrübeli bir hoca olabilir. Benim teknik direktör tercihim en son yazdığım Roger Schmidt tarzına yabancı bir tecrübeli teknik direktör yönünde olur. Bunu vaad eden başkan adayını desteklerim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En dandik futbol yorumcusu bile biliyor durumun böyle olduğunu - kaç kez uğraştım sonunda oturayım şu koltuğu hevesi varmış gibi geliyor bana bu adamın biraz. yanılırım umarımda hakikaten becerikli bir adaydır.

Emre Kaplan: Ünal Aysal, kapıları kapatmadı. Cuma'ya kadar süre istedi, listesinde düşündüğü isimlerden Cuma gününe kadar başka listelere girmemesini istedi. Bu süreçte görüşmeler yapacak.

Vallahi geliyor galiba 🤩
Az önce Erhan Telli'nin yayınını izledim, eğer aday olursa Adnan Öztürk ve Ozan Korkut listesine girmesi için görüşülecekmiş. Bu üçlü bile çok güçlü duruyor. Özgörkey ve Timur'u da dahil etseler maddi kısmı ve vizyonu çözerler. Geriye Sedat Doğan vs gibi hukukçular vs kalır.

Haydaa yeni gördüm bunu
30 nisan erken değil mi baya @Keramettin TANRIVERDİ
Tamam tüzük 1 ay diyor da
Tarih esnetilebilirdi sanki Mayıs 20si gibi felan

Az önce Erhan Telli'nin yayınını izledim, eğer aday olursa Adnan Öztürk ve Ozan Korkut listesine girmesi için görüşülecekmiş. Bu üçlü bile çok güçlü duruyor. Özgörkey ve Timur'u da dahil etseler maddi kısmı ve vizyonu çözerler. Geriye Sedat Doğan vs gibi hukukçular vs kalır.
Ben nedense Albayrak'ın da bu listeye gireceğini düşünüyorum.Hayırlısı olsun merakla bekliyorum cuma gününü 😊

Geri
Üst Alt