Para muhabbetinin bu kadar çok döndüğü futbolcu bize yarar mı şüpheliyim.

adamlar enayimi en yetenekli topcusunu ucuza versin, bu adama 10 verilir seni sampiyonda yapar böyle topcular herzaman almaliyiz.

Bize hızlı değil oyun görüşü ve tekniği olan topçu lazım. Bildiğin oyun kurucu
Sana katılmıyorum hiç hızlı adamımız yok.orta sahaya oyun görüşü olan oyunu iki yönlü oynayan ( Melo Selçuk )2 kişi gibii adam almali ve kanatlara 2 hızlı adam koymalıyız.

Sana katılmıyorum hiç hızlı adamımız yok.orta sahaya oyun görüşü olan oyunu iki yönlü oynayan ( Melo Selçuk )2 kişi gibii adam almali ve kanatlara 2 hızlı adam koymalıyız.
Kapanan takımlara karşı oynayacaksın. Boşluk bulman zor onları koşturacak. Katılıp katılmamak değil sorun. Senin rakipte boşluk açacak kanada ihtiyacın var

Bruma ve onyekuru dar alanda oynayabilecek kalitede.formda bir onyekuru forveti bile ikiliyor.rakipte boşluk açacaksan birebir de etkili adam geçebilen oyuncularla oynamalısın.

10 milyon mu

24103.jpg

@Murat Durmaz saygıyla anılmıştır.

Eder şimdi diyeceksiniz ki kaç maç izledin vb ben futbol sevmem Galatasarayı severim sadece, dünya kupası belki izlerim bizim takım dışında. Renktaşlar 10 m büyük para değil eğer seni seviye atlatacaksa, wesley gelişi 7,5 aldığı 5 yıllık bu çocuk yarısı etkisi yapacaksa 10 ve 1,2 ye bağlasan yarısı eder maliyette, alacaksın yaşa bak olmadı satarsın 5 e. Birde az çok seviyeli ve futbol bilgisi yüksek her adamın çok beğenmeside var.

10 a alırsak 3 e geri satarız belki onu bile beceremeyiz

Bu dolandirici herife hic bulasmayalim. D'Avila denen hiyarin elinde bile oyuncak olduk, bu neler yapar neler düsünmek istemiyorum.

Bu serefsiz herif kulübün icine adim attigi an tamamen biteriz.

Geri
Üst Alt